Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzis sie dowiedzialam ze moj maz nazwal nasza corke

Polecane posty

Gość gość

Imieniem swojej pierwszej niespelnionej milosci:( nie mialam o niej pojecia. Mielismy dylemat, ktore wybrac,byly dwie propozycje, Karolina i Paulina. Maz mial podjac ostateczna decyzje w urzedzie. I podjal. A dzis na spacerze spotkalismy starego znajomego, maz go lata nie widzial, i on sie pyta jak mala sie nazywa,wiec mowie: Karolina. A on: o a to po Karolince? I spojrzal sie wymownie na meza. Potem mi opowiedzial co i jak,bo nie odpuscilam. Ale czuje sie podle, mam ochote sie rozwiesc:(

Gość gość
hahhahhahaaaaaaaaaaaaaaa ale cie urządził typowy mężulo , oj jeszcze wiele przed toba pierwsza zdrada ,pierwsza kochnaka itp. , takie zycie mężatki

Gość gość
kurcze glupio tak hah ale jaja, ja bym zmienila dziecku imie napewno ! Ale nie rozwodzilabym sie :)

Gość gość
Hej, to niekoniecznie musi być po byłej. Mnie podoba się imię Grzegorz, podobało mi się na długo przedtem, zanim poznałam (już byłego) chłopaka. Także imię może mu się po prostu podobać. Zresztą, nie jednej dziewczynie na świecie Karolina! No i jeszcze jedno: piszesz, że tak na imię miała jego niespełniona miłość. A on jest z Tobą, z Tobą ma dziecko, więc jesteś najważniejsza i nie panikuj! Obróć to w żart, przytykaj mu, ale z humorem. Twojemu mężowi imię Karolina na 100% kojarzy się już tylko z waszą córką.

Gość gość
Bo ja wiem... Dla naszej córki typowałam parę imion, należących przypadkowo do byłych męża, i on protestował. Uważałam to za głupie. Daj spokój, to bzdura. Jakby te imię odrzucił a ty byś się dowiedziała, to wyszło by na to że ona jest dla niego ważna, skoro przejmuje się faktem że to te same imię. Innymi słowy, nie kijem go, to pałką, za same posiadanie byłej dziewczyny. :D

Gość gość
Ja nie mogę, ale Ty masz problem. Ludzie czy Wy nie macie PRAWDZIWYCH problemów?

Gość gość
Sympatie pozostaja :D

Gość gość
a czy jezeli Tobie podobaloby się imie meskie, niezaleznie od tego czy Twój byly tak mial czy nie, i nadalabys je dziecku, czy myslalabys o tym imieniu z sentymentem? chyba nie :)

Gość gość
ciesz sie, ze niespelniona milosc Twojego meza nie miala na imie Gertruda, bo by dopiero corke urzadzil :D a tak serio nie wierze, ze dal to imie 'dla uczczenia' dawnej milosc***** prostu to imie mu sie moze dobrze kojarzy i tyle.

Gość gość
...dobrze kojarzy,ot co :D

Gość gość
problem natury gimnazjalisty. Polecam dojrzeć w koncu. A mężowi szczerze współczuje.

Gość gość
Dziwne skojarzenia masz wyzej

Gość gość
Akurat by dał tak na imię gdyby mu się tak kojarzyło :D

Gość gość
W koncu,to tylko ten maz wie czy i jak mu sie kojarzy,takze nie ma co tworzyc teorii...

Gość gość
A Ci się autorko nie dziwię. Mój ojciec nazwał mnie bardzo podobnie do swojej niespełnionej miłości (trochę przeinaczył dla zmyłki). Nawet nie konsultował imienia z moją mamą. Musiało to w nim siedzieć, skoro zdradził z tamtą francą moją mamę i to po wielu latach od tamtego związku :/

Gość gość
Co za problem idz do urzedu i zmien imie corce na Paulina , przynajmniej ja bym tak zrobila . Tez nie uznaje czegos takiego jak nazywanie dzieci imionami bylych milosci , to juz jest przeszlosc i niech tam pozostanie .

Gość gość
Oj głupia jesteś.

Gość gość
Co za szczęście, że mój były miał na imię Błażej. Nigdy bym tak obrzydliwie nie nazwała dziecka, więc moje małżeństwo jest bezpieczne. Gorzej gdyby nosił imię, które kochałam od dziecka i które nosi mój syn. Wtedy byłoby niefajnie.

Gość gość
tak musisz się rozwieść bo jak mógł, a jeszcze może kiedyś psa czy kota nazwać Karolek i wtedy się narobi

Gość gość
babo ale masz problem, na bank kocha nadal swoją koleżanke z piaskownicy dlatego nazwał tak córkę. hahhah śmiechu warte.