Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eguardo

Mam obsesję na punkcie seksu

Polecane posty

Gość Eguardo

Witam .. nazywam się .. powiedzmy Eduardo..:) mam 23 latka. jestem normalnym chłopakiem. zadbanym zdrowym. lubię dobrze pachnieć.. ale to nie o to tu chodzi.. więc.. jestem młodym chłopakiem. a mam takie myśli codziennie, że myśle praktycznie caly czas o seksie. Kręci mnie seks. wszystko co się z nim wiąże. Penisa tez mam niemałego, bo 18 cm. dbam o niego. ogolony wszystko jest ok.. ale ten seks. ciągłe myśli o nim.. noo nie moge oderwać czasem myśli od kobiet. wzroku jak sie patrzę im na biusty czy moze na tyłki..;) wręcz jestem nienasycony. Mam dziewczynę. ale ciągle mi mało... ukrywam to dobrze ale cały czas chciałbym byc gdzies kolo jakis dziewczyn.. Mam sny bardzo często erotyczne. nie Masturbuję się bo jest to mi zbyteczne. bo po masturbacji mi ta dzika ochota wraca po godzinie.. ale cholernie mi sie chce seksu... ciągłe fantazje i myśli. czasem w nocy się spuszczam nawet nie wiem jak. nie mam nad tym kontroli. Seks jak to slysze te słowo to mnie bardzo kręci. w łóżku tez jestem dobry. ale mi ciągle mało.. seks strasznie mnie kręci. macie wy też coś podobnego. dziewczyny i faceci???

Gość bandytka22
QRWA

Gość Eguardo
co??

Gość bandytka22
zabilam cie tym co

Gość Eguardo
Seksoholizm?? tak mówisz?? ciagle mam ochote na seks kręcą mnie dziewczyny obce bądź znajome.. seks to tak jakby moje drugie imię.. Uwielbiam seks móglbym się wszędzie kochac.

Gość gość
Koza. Powinienes k***a koze sobie kupić. Nie masz pojęcia jaka to frajda. To stworzenie tak obciaga że nawet w iraku stosują ja jako piepszone narzędzie tortur. A tobie to byłaby przyjemność. Nawet najtwardsi marins po takim zabiegu z kozą syią jak małe dziec****olecam KOZE.:))

Gość Eguardo
Chcę naprawdę z kimś o tym popisać.. Najbardziej mnie kręcą kobiety w body. Koronkowym body..:) przez które widac ciałko. Pięknie układające się i podkreślające kobiece wdzięki. Dla mnie seks to mało .. codzienna porcja zdjęć mnie podnieca ale to tak jakby dolewanie oliwy do ognia... Gdy jestem w szkole to widzę normalnie c**ki. nawet niektórym dziewczynom się podobam bo dbam o siebie., Ale juz od razu wyobrazam sobie z nimi seks. Nie umiem się odpędzić od mysli o seksie z nimi. mogą to być 2 dziewczyny albo 3.. Po prostu nie masturbuje sie bo to dla mnie zbyteczne. ale kocham seks. kto tak jeszcze ma?

Gość Eguardo
Jesli jest ktoś taki.. może być kobieta to chętnie popisze..Nie chodzi mi o cyb ale zwykłe podzielenie się doświadczeniami bądź tym dziwnym zboczeniem i obsesja jakim jest seks.. :)

Gość słuchaj Egłardo
jeśli jesteś młodym chłopakiem to zostaw tą dziewczynę i zabawiaj się z kim chcesz ale graj w otwarte karty. będziesz uczciwy, nabierzesz doświadczenia

Gość gosc2
jesteś jeszcze niepełnoletnim dojrzewajacym chlopczyiem ktory ma polucje w nocy. Hormony buzuja to nic takiego. z wiekiem c**przejdzie

Gość gość
Jestem młody owszem mam 23 latka;) kocham swoja dziewczynę.. ale seks z nią to czysta przyjemnośc nieziemska jest.. ale to nie o to chodzi. ja po prostu myślę o seksie częściej niz o czymkolwiek. wszystko kojarzy mi się z seksem:) .. miejsca wszystko. las.. jezioro. dom .. łóżko. prysznic:)

Gość gość
Czasem nawet mi się tak zdarza w pracy spojrzeć w biust dziewczynie.:) nie ukrywam swojego spoglądania. Ale czasem reakcje dziewczyn są super. NIe jedna pani nawet się usmiechała i przychodzi do mnie do sklepu. Rozmawiamy:) jest cudowna taka jedna czarna dziewczyna.:) coś ma w wieku moze kolo 40. albo lekko ponad 30 lat. Ma piękny obfity biust... ale ogólnie widać że lubią panie jak się im spogląda w biusty..

Gość Eguardo
Czekam na wasze propozycje wyjaśnienia mi tego mojego zboczonego zjawiska..:) i nie mam 11 czy moze 12 lat tylko 23 lata. w sumie to chyba nawet 24.

Gość Eguardo
Dużo też interesuję się seksem od tej strony czysto naukowej ;) .. Wydaję się wam może to że jestem bardzo zdesperowanym chłopakiem który szuka wrażeń na necie. Jednak nie o to mi chodzi..:) lubię rozmawiac o seksie. Znam te gesty i ruchy kobiet kiedy ona daje sygnały że jej się podobam po prostu uwielbiam takie gry.. Gesty i spojrzenia:) dużo książek przeczytałem. a zaraz sie pewnie pojawi ogromne grono Hejterów że po co tutaj siedze skoro dużo wiem.. Jednak uważam ze lepiej w dzisiejszych czasach być lekko zboczonym niz czym innym uzależnionym.. Seks nam daje wiele radośc***przyjemnosći... Uodparnia a nawet poprawia samopoczucie i chęc do życia nam daje. to chyba nawet coś lepszego niz kawa.;) Seks jest piękny.. każdej pory roku..:) jest ktoś kto tak pozytywnie sie wypowie na ten temat??

Gość gość
Nie. Seks to towar zastępczy. To idea, że zjednoczenie następuje przez ciało, a nie przez umysł, ducha - akt miłości owego ducha. Gdy kiedyś poczujesz miłość, która niczym oceaniczna fala zalewa wszystko, gdy pojawia się miłość do każdego człowieka, do każdej żywej istoty, zrozumiesz, że seks jest niczym, jest iluzją przyjemności wytworzoną w umyśle, który zapomniał czym jest Miłość.

Gość Eguardo
Że co??? możesz jaśniej? chcesz mi powiedzieć ze juz nie interesuję się seksem od strony miłosnej tylko od strony seksu jako seksu?

Gość gość
Prawdziwa miłość jest tylko duchowa. Przewyższa swą rozkoszą, błogością, ekstazą i doskonałością najlepszy możliwy orgazm. Przy prawdziwej miłości orgazm jest jak jedzenie g... z szamba w porównaniu z królewską ucztą, a nawet jeszcze większy dzieli je dystans, konkretnie - nieskończony.

Gość Eguardo
Może i masz rację nieznajomy rozmówco..:) Jesli oboję partnerów chce tego seksu i się kochają i potrafią się zgrać w łózku.. Wtedy może powstać cudowny seks..o jakims się nikomu nie śniło. Najpiękniejsze doznania buduję się na zaufaniu..Ale jeśli oboję się umieją sobie oddać to powstaje najpiękniejszy w świecie seks. Pełen orgazmów i czułośc***owstałej z bliskości

Gość gość
Tak, seks może być ekspresją miłości. Ale to wciąż poziomy niżej. Miłość nie ma wybranków. Miłość kocha wszystkich. Miłość jest dawaniem siebie. Gdy dajesz nic nie oczekując, wtedy dostajesz naprawdę. W seksie, nawet płynącym z największej "miłości", wciąż jest ego, które pragnie także otrzymywać. Istnieje skupienie na sobie. W prawdziwej miłości nie ma skupienia na sobie, w najmniejszym stopniu.

Gość gość
Dobranoc :)

Gość Eguardo
Dobranoc :) czekam na odpowiedzi . ze strony płc**przeciwnej i nie tylko..:)

Gość gość
Możemy popisać.. ale tutaj?

Gość Eguardo
Jasne;) teraz?

Gość gość
może ... podaj e-maila :) ?

Gość Eguardo
Maila ?? po prostu tutaj popiszmy:) .. kobieta?

Gość gość
Tutaj?:D za dużo podszywaczy... Podaj e-maila:) może być nawet ten "chwilowy"... Tak, jestem kobietą.

Gość Eguardo
ok podam Ci , ;) momencik tylko niech sobię przypomne nazwę uzytkownika;) podaj Ty..ja zaraz napiszę.

Gość gość
Podaj Ty :) To ja napiszę...

Gość Puk Pukkkkk
Dotknijmy sie.