Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam siły już z tym walczyć

Polecane posty

Gość gość

Spotykałem się z nią od 2 lat. Wiele wspólnie przeżyliśmy, kochaliamy się, razem spędzaliśmy święta i sylwestra, wspólne wakacje. Przedstawiala się jako moja partnerka, tydzień temu się jej oświadczyłem. Spojrzała na mnie głupi i powiedziała" Ala ja przecież nigdy nie powiedziałam że Ciebie kocham" i odeszła. Od tygodnia nie jestem w stanie się z nią skontaktować. Cierpię bo mam tyle planów w głowach i wspomnień. Nie potrafię tego unieść. Jestem jedynakiem, rodzice umarli i tak na prawdę to Iza była moją jedyną cząstką normalności w moim życiu. Co się stało!? Dlaczego tak powiedziała, co mam zrobić?

Gość gość
Czy ona ma wszystko dobrze z głową?

Gość gość
K***a niech mi ktoś powie dlaczego?! Ja od tygodnia dziwne dzień jak wracam po pracy rycze z telefonem w rękach ,bo straciłem wszystko! Nikomu nie mam nawet o tym powiedzieć.

Gość gość
Wiem, że bardzo Ci ciężko. Doskonale zdaję sobie sprawę z tego jak to jest jak świat wali Ci się na głowę, ale odpuść. W tej sprawie nic nie zdziałasz... Ciężko powiedzieć dlaczego się tak zachowała. Z tego co pisałeś byliście szczęśliwi. Dwa lata to sporo czasu...

Gość gość
Jest tylko jedno wyjście. Wybaczcie...

Gość gość
Nie jest Ciebie warta!