Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Usia333

Bialy gesty sluz co oznacza

Polecane posty

Gość Usia333

Witam! :) Mam do was pytanie, co oznacza biały, gęsty śluz? Jestem w 23 dniu cyklu, ostatnia miesiączka zaczęła mi się 14.11, ale ciężko mi określić kiedy się skończyła, prawdopodobnie 22.11. Miesiączki nie są regularne. Współżyłam około dwa dni po zakończeniu miesiączki, ale partner nie doszedł, jest mimo to możliwa ciąża, czy taki śluz może ją oznaczać?

Gość Usia333
Czy pojawia się on po owulacji?

Gość gość
owulacja

Gość Usia333
nie sądzę by był on spowodowany "robakami" jak to ujęłaś, ponieważ nie towarzyszy mu swędzenie czy nieprzyjemny zapach. chciałam się dowiedzieć czy może on być objawem ciąży i czy ta ciąża jest w ogóle możliwa?

Gość gość
Bardzo możliwe że jesteś:) chcesz tego dziecka? :)

Gość Usia333
Nie chcę, jestem na nie stanowczo za młoda... Nie jestem pewna co do tej ciąży, jakoś w nią wątpię jednak jest ten strach. Trochę poczytałam na ten temat i taki śluz występuje też w drugiej fazie cyklu, boję się :( Nie wydaje mi się, żebym tak od razu po okresie była płodna..

Gość Usia333
Nie chcę, jestem na nie stanowczo za młoda... Nie jestem pewna co do tej ciąży, jakoś w nią wątpię jednak jest ten strach. Trochę poczytałam na ten temat i taki śluz występuje też w drugiej fazie cyklu, boję się :( Nie wydaje mi się, żebym tak od razu po okresie była płodna..

Gość pierdolenie o szopenie4
Kobieto! Masz po prostu upławy endomaciczne. Organizm się oczyszcza. Zachowaj higienę, neutralnym płynem intymnym, z 3 dni

a dupa, masz poprostu dni nieplodne, taki sluz pojawia sie po owulacji i trwa do dnia miesiaczki, u jednych jest go wiecej u drugich mniej. Ot cala filozofia

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej