Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

bezrobotny facet

Polecane posty

Gość gość

Pisze tutaj, poniewaz glupio mi na ten temat rozmawiac ze znajomymi. mianowicie niepokoi mnie podejscie mojego chlopaka do pracy - niby szuka, niby sie zalapie, ale zaraz ktos lub cos go wkurzy i rezygnuje. Pomyslalabym, ze to len, ale np. w domu mozna powiedziec, ze pali sie do roboty - nie ma u niego czegos takiego, ze wstanie i wyleguje sie caly dzien przed TV. Zawsze ugotuje, posprzata, naprawi kazda usterke - dlatego w tej kwestii potrafi mnie zmylic co do swojego lenistwa. Chcialabym rozpoczac zycie na wlasna reke, on tez chcialby, zebym wprowadzila sie do niego (mieszka jeszcze w domu rodzinnym) - ale ja mimo wyksztalcenia bezskutecznie szukam pracy, a na garnuszku jego rodzicow nie mam zamiaru siedziec. On natomiast podczas samego tego roku mial mozliwosc pracowania w kilku miejsach, no ale...wlasnie, jak wyzej. Teraz niby znowu szuka. Co zrobic w takiej sytuacji, martwie sie, ze juz cale zycie bedzie tak mial...z drugiej strony w zyciu codziennym jest pracowity. Jak myslicie, czy sa jakies sensowne rokowania na przyszlosc ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować