Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polak czy Anglik

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat i od jakiegoś czasu dwóch mężczyzn walczy o moje względy. Jeden z nich to 20 letni Anglik a drugi to 30 letni Polak. Obydwaj są świetni i nie wiem na którego mam sie zdecydować.

Gość dlaczego az tak ich nienawidza
Anglik!! polak to pozniej zacznie cie BIC,chlac z kolegami,przestanie o sibie dbac zrobi sie brzuchaty..:( i bedzie ci wmawial ze tak powinno byc...poza tym polacy przewaznie to brudasy brud za paznokciami,cwaniaki,kombinatorzy,chytrusy,egoisci,bez stylu nawet dobrze ubrac sie nie potrafia,gacie nosza podarte...:( fuu ,lepiej zmieszaj sie !!

Gość gość
Anglicy sa bardzo rodzinni, ale masz 19lat wiec.pewnie to jeszcze nie ma dla Ciebie znaczenia. Nie znam chlopakow, ale wg mnie Anglik.

Gość gość
19 lat i ty sie w zwiazek ladujesz dziewczyno daj sobie czas jestes bardzo mloda lepiej miej jeszcze troche wolnosci a nie od razu juz facet a potem pewno ciaza i na benefitach skonczysz w UK

Gość gość
Nie chce poważnego związku tzn jeszcze nie teraz. Narazie to chce studia skończyć, znaleźć prace a dopiero potem slub i dzieci. Nie ukrywam ze podobają mi sie i nie chciałabym zmarnować okazji. Polak troche dla mnie za stary, więcej tematów do rozmów mam z Anglikiem. Jednak obaj są bardzo sympatyczni.

Gość 0 Terenia 0
Bierz Anglika, masz z nim tematy do rozmów i będzie ci lepiej w życiu, a Polaczka sobie odpuść, niech poszuka kogoś w swoim wieku, a nie za nastolatki się zabiera, burak cukrowy, tfu 🖐️

Gość tak bywa  niestety
z ANGLIKIEM lepiej sie ustawisz,zmieszasz fajne sa takie pary,a polaczki szczegolnie za granica to CWANIACY --mysla ze jak wyjechal za granice to teraz wielki Pan...a tak naprawde zwykly burak..brudas ...chytrus egoista...cwaniak z brudem pod paznokciami I NAPRAWDE teraz rozumiem i nie dziwnie sie polkom ze nawet na sex aola wybrac nawet araba niz polaka !!! widzialalm i rozumiem terza polki!!!

Gość gość
pytac na forum ludzi o 3 w nocy kogo wybrac do zwiazku przedstawiajac 2 osoby jako 'polak i anglik' moze tylko polka jak czytam takie tematy to jestem jeszcze bardziej umocniony w przekonaniu ze polki spoko tylko do lozka ;]

Gość gość
zdecydowanie anglik, ja mam męża anglika i nie zamieniłabym go na żadnego polaka. polscy faceci w uk to tragedia, jak słyszę ich tanie podrywy, bez słowa przechodzę na drugą stronę.

Gość rowniez stwierdzam ze nie wart
no wlasnie te polaczkow podrywy ....OMG... sam jakis niezbyt fajny zaden ideal ..ADONIS a jakie mniemanie ma o sobie hahaha padam z ich tekstcikow tanich glupich buraczanych

Gość rowniez stwierdzam ze nie wart
MOja kolezanka ma meza POLAKA- i on ja bije !!!! nie pozwala wychodzic z kolezankami ,pozniej zly zazdrosny awanturuje sie gdzie byla,o malo to wpirtol nie dostala.......

Gość gość
Narzekacie na Polaków, mówicie jacy źli, głupi, tanie teksty, wysokie mniemanie, bla bla bla. Prawda jest taka że to wy macie wysokie mniemanie o sobie po wyjeździe do UK. To wam nagle "Polaczki" się nie podobają (jakoś u nas tak nie kozaczycie że źle). Nagle wszystkie podrywy są denne, faceci to idioci a Anglicy taaaacy z***biści ;) Widać jakie wy jesteście z******te i pseudo mądre jak dyskutujecie o wyborze czyjegoś partnera na forum posiadając informacje tylko o narodowości ...oceniacie właśnie po tym bo nie znacie żadnego z nich i tu wyszło jakie jesteście puste :D Najgorsze jest to że kiedyś mogę trafić na którąś z was i to będzie strasznie przykre ;// Zróbcie prezent nam i wyjedźcie daleko, proszę :D Ej w ogóle się zastanawiam ..wybrać Polke czy Ukrainke bo nie wiem z kim mam się ożenić, pomóżcie !!! buhahahah Same zobaczcie jak to brzmi ;]

Gość gość
Jak wezmiesz starego Polaka to bedziesz frajerka. Bierz mlodego Brytyjczyka, oni maja zupelnie inna mentalnosc, Polak bedzie chcial zebys mu uslugiwala, a sam nic z siebie nie da 🖐️

Gość gość
Bierz Brytyjczyka.

Gość gość
Anglik bedzie na ciebie patrzyl z gory, na ciebie, twoja rodzine i znajomych/ o ile dojdzie do czegos powazniejszego/ wiec radze polaka, ale mlodszego.

Gość gość
jesli jakis anglik walczy o twoje wzgledy, to tylko dlatego ze u angielek nie ma szans.

Gość gość
Anglik bedzie na ciebie patrzyl z gory, na ciebie, twoja rodzine i znajomych/ o ile dojdzie do czegos powazniejszego/ wiec radze polaka, ale mlodszego. To z jakiego powodu, dlatego, że jest Polką? :D ktoś tu jest ograniczony.

Gość gość
jesli jakis anglik walczy o twoje wzgledy, to tylko dlatego ze u angielek nie ma szans. To samo z Polakami.

Gość gość
wlasnie z powodu ze jest polka.Tak samo jak polak w Polsce z gory patrzy na rumonow czy ukraincow.

Gość gość
Hm.. Dla niektórych wszystko jest powodem, żeby patrzeć z góry.

Gość gość
Ja nie patrzę z góry na Rumunów lub Ukraińców ;)

Gość gość
"Prawda jest taka że to wy macie wysokie mniemanie o sobie po wyjeździe do UK. To wam nagle "Polaczki" się nie podobają (jakoś u nas tak nie kozaczycie że źle). Nagle wszystkie podrywy są denne, faceci to idioci a Anglicy taaaacy z***biści" ----- Guzik prawda. W Polsce to wy jestescie gora dla polskich kobiet, bo.... jestescie jedynymi facetami. U nas w Polsce nie ma az tylu obcokrajowcow, zeby bylo w czym wybierac, wiec kobiety sa z wami, bo wyboru wielkiego nie maja. Mysla sobie, ze tak powinno byc, ze ro zona usluguje leniwemu bezuzytecznemu chlopowi, ze mu obiad pod nos poda a potem pozmywa. Ze brudne syrki i gacie zona upierze a dobry maz wieczoram pójdzie sobie z kolegami na piwko przy okazji podrywajac jędrne biusciaste 19 latki, bo to przeciez maczo. Polska kobieta mysli, ze wszedzie na swiecie tak jest i godzi sie na takie zycie bo przeciez przysiegala przed oltarzem. Czesto dochodzi rowniez do atakow agresji ze strony polskiego chlopa. Wedlug ich starego powiedzenia : "Baba musi swoje miejsce znac". Nie mowiac juz o waszym braku higieny. Mycie zębów urasta do rangi niewykonalnych wrecz zadan a ogolenie jaj w ogole nie wchodzi w rachube. Nie mowiac juz o wyslaniu takiego polskiego chlopa do dentysty. Mowie tu o mezatkach, ale mlode niezamezne dziewczyny tez to widza po swoich zwiazkach z Polakami. I potem taka mloda Polka wyjezdza na Zachod, zalozmy do Anglii. Znajduje prace, poznaje nowych ludzi z roznych krajow, uczy sie jezyka, poznaje przyjaciol. Widzi jak np.faceci tam traktuja swoje kobiety, obserwuje to i dochodzi do wnioskow bardzo prostych : Ze to zupelnie inaczej jak bylo w Polsce. Lepiej. Ze tu na Zachodzie zwiazek to partnerstwo, zrozumienie, przyjazn, a nie ciagle uslugiwanie niezbyt przystojnego Polaka. W kwestii urody - inni sa po prostu przystojniejsi od was i tyle. Dochodzac do prostych wniosków - W Polsce mozecie cos wyrwac, bo nie macie konkurencji. Jestescie samotni na polu bitwy. Za granica nie macie szans w porownaniu z przystojnymi, szarmanckimi gentelmenami, ktorzy wiedza jak traktowac kobiete. Radze sobie przemyslec i zadac sobie pytanie : Dlaczego coraz wiecej Polek wychodzi za maz za cudzoziemca? No wlasnie... Moje argumenty juz przedstawilam. ----- "w ogóle się zastanawiam ..wybrać Polke czy Ukrainke bo nie wiem z kim mam się ożenić, pomóżcie !!! buhahahah Same zobaczcie jak to brzmi" --- Fakt. Z ust Polaka to brzmi dziwnie. Nigdy nie pomyslalabym, ze jakis Polak moze miec dylemat, ktora kobietę wybrac ;) Ale ewentualnie Ukrainka moglaby polecieć na takiego Polaka. W Polsce zawsze jej bedzie lepiej niz na Ukrainie.... :) I tym faktem mozesz sie jedynie pocieszac.

Gość gość
I potem taka mloda Polka wyjezdza na Zachod, zalozmy do Anglii. Znajduje prace, poznaje nowych ludzi z roznych krajow, uczy sie jezyka, poznaje przyjaciol. Widzi jak np.faceci tam traktuja swoje kobiety, obserwuje to i dochodzi do wnioskow bardzo prostych : Ze to zupelnie inaczej jak bylo w Polsce. Lepiej. Ze tu na Zachodzie zwiazek to partnerstwo, zrozumienie, przyjazn, a nie ciagle uslugiwanie niezbyt przystojnego Polaka. W kwestii urody - inni sa po prostu przystojniejsi od was i tyle. Dochodzac do prostych wniosków - W Polsce mozecie cos wyrwac, bo nie macie konkurencji. Jestescie samotni na polu bitwy. Za granica nie macie szans w porownaniu z przystojnymi, szarmanckimi gentelmenami, ktorzy wiedza jak traktowac kobiete. Radze sobie przemyslec i zadac sobie pytanie : Dlaczego coraz wiecej Polek wychodzi za maz za cudzoziemca? No wlasnie... Moje argumenty juz przedstawilam. ----- Dokładnie :)

Gość gość
O to ze mnie Polak będzie bić to sie nie boje bo on akurat taki nie jest. Ja bym rownież nigdy nie pozwoliła na bicie. Plus Polaka jest taki że jesteśmy z tego samego kraju, więc mamy podobną mentalność i podejście do życia. Z Anglikiem też podobnie myślimy, jednak to inna kultura. Nie jest duża różnica ale jakaś jest.

Gość gość
Jak tak sobie pomieszkasz z Polaczkiem kilka miesiecy to dopiero wtedy zauwazysz, ze tak naprawde wiecej by cie laczylo z Anglikiem niz z takim burakiem jak Polaczek. poza tym on 30 lat, ty 19... Dziecko, o czym ty myslisz w ogole? 🖐️

Gość gość
Jak już wspominałam wiek jest dla mnie problemem bo chciałabym faceta maksymalnie 5 lat starszego ode mnie. Dużo mnie łączy z Anglikiem, razem studiujemy, mamy wspólnych znajomych i podobnie myślimy...

Gość gość
No to bierz Anglika. Jezu, ale masz problem... Nie dramatyzuj. I tak po tym Angliku bedziesz miala jeszcze innych chlopakow. :/

Gość gość
Mam nadzieje że nie :)

Gość gość
Ten Polak do mnie dzwonił i chce sie umówić, nie mam pojęcia jak mu dać do zrozumienia że jest dla mnie za stary

Gość gość
Powiedz że mu o*******esz a potem ma cię zostawić