Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska_92_92

grudki na sutkach

Polecane posty

Gość ciekawska_92_92

witam. od jakiegoś czasu pobolewają mnie sutki a wokół nich na brodawkach pojawiły się grudki, czy to jakieś pierwsze objawy ciąży ? dodam jeszcze że całe piersi mnie od czasu do czasu swedzą. Dziewczyny pomóżcie !

Gość gość
Nie miałam nic takiego w ciąży.

Gość ciekawska_92_92
na necie piszą że to jedne z objawów. a co z bolącymi sutkami ?

Gość gość
nic mnie nie boało w żadnej ciąży. Bolały mnie piersi jeden raz jak nigdy więc myślałam że zaszłam a tu nic z tego. Gdy faktycznie zaszłam w kolejnym cyklu nie bolały mnie piersi nic a nic. Kiedy masz mieć okres i ile minęło od stosunku?

Gość gość
współżyjemy regularnie co 2 dni, ponieważ miała problemy z cyklem , co za tym idzie ciezko jest u mnie okreslić dni płoodne, 18 listopada dostałam okres a mniej wiecej po tygodniu współżyliśmy regularnie na początkuu codziennie a pózniej co 2 dzień, ostatni raz kochaliśmy się 3 dni temu .

Gość gość
post powyżej jet mój, nie wiem czemu jestem jako gość a nie jako ciekawska_ 92_92

Gość gość
A jakie mniej więcej długie były ostatnie cykle?

Gość ciekawska_92_92
miałam nierególarne miesiaczki, czasem nawet co 4 miesiace, i to były jakieś upławy, było to spowodowane zbyt niskim poziomem hormonów, dostałam Duphaston na unormowanie tego wszystkiego. Lekarz mówił że jeśli w ciągu 4 miesiecy nie zajde to juz nie z mojej winy tylko moze problem lezy po stronie partnera.

Gość gość
No to moim zdaniem nie ma się co nastawiać na to że to objawy ciąży. Jeśli cykl się nie uregulował to można tylko wróżyć z fusów. Zaburzenia hormonalne dają różne dziwne objawy tak jak i ciąża. Tu i tu to efekt działania hormonów.

Gość gość
Mnie piersi bolą i puchną przed okresem, a jak byłam w ciąży to nie bolały i były miękkie.

Gość ciekawska_92_92
za jakiś czas zrobie test, tylko że biore teraz duphaston przez 10 dni od 16 dnia cyklu. zobaczymy co z tego wyniknie, nie ukrywam że bardzo zależy m i na dziecku. . przez te dolegliwosci zwiazane z nierególarnym cyklem nie czuje sie jak kobieta, a jak widze malutkie dzieciątka to mi sie ryczec chce bo nie wiem czy bedzie mi dane mieć kiedyś takiego bobaska.