Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez Was Ewa Chodakowska zwariowała lub wariuje

Polecane posty

Gość gość

drogie ,zaślepione fanki. Wasza sekt apozwoliła Jej uwierzyć, że jest naj naj naj naj naj i szaleje po krytyce. Aż żal patrzeć jak sie stacza ta celebrytka, foch fochem pogania

Gość gość
to prawda

Gość gość
FOCH-Fachowe Obciąganie C***a

Gość gość
a gdzie to mozna zobaczyc?

Gość gość
A mi jej szkoda:( Chciała dobrze tak naprawdę (chyba) a wszyscy ją zjeżdzają całe te g******e celebryckie towarzystko no i hejterzy oczywiście :( Po prostu powinna robić swoje a nie latać po imprezach, gazetach, ściankach..

Gość gość
Ja z nią "ćwiczę" czasami o ile synek mi da no i mąż, bo nigdy czasu nie ma. Czy chciała dobrze? Na pewno chciała się wzbogadzić. Czy to wina fanek? Wątpię. Dlaczego? Bo winą jest głównie kasa. Niestety mieszkamy w Polsce, i tu ludzie z powodu pieniędzy wariują, a mnie ona ni ziębi ni grzeje. Ważne dla mnie jest, że podobają mi się jej zestawienia ćwiczeń. Metamorfozy? Do wszystkiego co jest napisane w internecie podchodzą sceptycznie.

Gość gość
a coś się stało? Mnie ta pani nie przekonuje, wolę swoje ćwiczenia niż trening z celebrytką.

Gość gość
moze chciała dobrze, ze zeby nie przyjmowac ZADNYCH ALE TO ZADNYCH slow krytyki >?? niepojete, na jakim ona swiecie zyje ? to fanki da ły jej pewnosc, ze wszysko robi cudownie.

Gość gość
przeczytałam na pudelku ten wpis, co skrytykowała dziewczynę. Dziewczyna wyraziła grzecznie swoją opinię, nie urażając nikogo a Chodakowska tak zareagowała, jakby ta dziewczyna jakąś krzywdę jej zrobiła, tak się rozpisała, jakby naprawdę coś strasznego się stało. Dziwna ta reakcja

Gość gość
moze i te cwiczenia sa ok, wierze ze omogly kobietom/dziewczynom schudnac , ale ta Ewka od poczatku jak dla mnie byla dziwna. czytalam jej odp dla tej dziewczyny na fb i jak dla mnie to psychoza. a najgorsze jest to , ze jest tam pelno kom od jej fanek , ktore chyba mozgu nie posiadaja. zamiast przyczytac dokladnie co ta dziewczyna napisala i odp ewki i zastanowic sie , czy jest o co robic haloo , to najechaly na ta laske. jak dla mnie to naprawde to zaczyna sekte przypominac.

Gość gość
Mi też kiedyś dziwnie odpowiedziała na mój komentarz. Jakby była chora psychicznie

Gość gość
Jaki kraj, takie celebrytki :D

Gość gość
mnie najbardziej bawi "serdusio", i te inne infantylne słówka