Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka888

kto liczy na 2kreseczki w grudniu

Polecane posty

Gość emilka888

Z mezem staramy sie o 2dziecko mam cykle 30dniowe i zaczęliśmy od najwczesniejszych czyli od 10 dc i tak co parę dni czekam do 12grudnia i myślę ze będą 2kreseczki na teście a jak u was podzielcie sie:)

Gość kotek 1985
ja staram się drugi cykl i też mam wielką nadzieję na dwie kreseczki :-) w grudniu

Gość marika272
ją właśnie czekam jutro mam dostać @ to nasze 1 staranie o dziecko i mam. nadzieję że sie uda życzę powodzenia:)

Gość gość
marika a ile cykli się staracie

Gość emilka888
kotek to życzę powodzenia i trzymam kciuki:)

Gość gość
ja tez czekam na dwie kreseczki dopiero jestem kilka dni po owulacji wiec jeszce troche poczekam to juz mój 14 cykl staran:-( powodzenia życze;-)

Gość kotek 1985
dziękuje również trzymam kciuki za ciebie

ja powinnam @ dostać wczoraj ale boję się zrobić test :) a staram się już od 6 miesięcy ;/

Gość marika272
to nasz 1cykl staran

Gość emilka888
karola ale czemu sie boisz zrób test jestem z tobą trzymam kciuki:)

Gość emilka888
wspólnymi siłami damy wszystkie rade karola zrób sobie jutro rano test i bedziesz wiedziec a nie się zamartwiac:) ją niestety muszę jeszcze poczekać.

Gość kotek 1985
karola rób test już jest po terminie@ to bez znaczenia czy rano czy w południe i trzymam kciuki

Gość gość
Pytanie do osób, które zaczynają się starać. Czy nie ma dla Was znaczenia fakt, że dziecko urodzi się pod koniec roku? Nie wolałybyście, żeby urodziło się na początku roku? W przeciwnym razie będzie sporo do tyłu , jeśli np urodzi się w grudniu. Mam koleżankę z grudnia i bardzo ubolewała z tego powodu, że jest z końca roku, więc sama ma dziecko z początku roku.

gościu jeśli bardzo chcesz mieć bardzo dziecko to jest Ci wszystko jedno czy będzie z początku czy z końca roku. Ja bym w ogóle chciała mieć i żeby było zdrowe.

Gość kotek 1985
dziewczyny zapraszam was na forum do tematu. Zaczynamy starania listopad grudzień 2013

Gość emilka888
gość wyżej ja mam córkę która urodzila sie 2grudnia i nie żałuję jest tak mądra dziewczynka to bez znaczenia:)

Gość gość
Rozumiem, że jeśli ktoś nie może długo zajść, to nie ma to dla niego znaczenia, ale jeśli dopiero zaczynacie się starać?

Gość gość
Do emilka - ja chyba jednak zacznę się starać o dziecko tak, żeby urodziło się z początku roku, gdyż w mojej rodzinie nie ma orłów niestety.

Gość emilka888
to trz bez znaczenia ją na początku sie bałam ze moje dziecko będzie ze wszystkim. do tylu a tu proszę łapie słówka jeden za drugim a teraz w cale nie żałuję

Gość emilka888
no pewnie przecież nikt cię nie będzie zmuszał do tego abyś urodzila dziecko w grudniu:)

Gość gość
Nie wiem, czy uda mi się zajść w ciążę, żeby urodzić na początku roku, ale cieszę się, że tak piszesz i że Twoja córeczka sobie świetnie radzi ;)

Gość emilka888
fakt ma dopiero 2latka ale umie powtórzyć cały alfabet i naprawde zna dużo słów czy pełnych wyrazów wszyscy mi sie dziwią ze dziecko take dużo mówi

Gość gość
Jak na dwa latka, to rzeczywiście zdolna dziewczynka ;) Mam nadzieję, że i moja dziecko takie będzie ;)

Gość olajolaa
a ja zobaczyłam już dwie kreski. dokładnie 2 grudnia, na dwa dni przed planowaną miesiączką:-)

Gość emilka888
olajolaa to moje gratulacje masz jakieś sprawdzone metody?może sie podzielisz?:)

Gość kotek 1985
olaj..... a ile cykli się staraliście

Gość olajolaa
we wrześniu miałam lyżeczkowanie. lekarz dał zielone światło po dwóch cyklach. jakoś tak specjalnie sie nie staraliśmy;-) i powiem Wam, że to chyba jest klucz do sukcesu;-)