Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka888

kto liczy na 2kreseczki w grudniu

Polecane posty

Gość kotek 1985
monisia- może kup sobie ziółka ojca sroki na płodność ja zaczełam je pić i zobaczę czy pomogą poczytaj na ten temat

ja nie wieżę w żadne ziółka, po prostu zaczęłam chodzić do kliniki niepłodności, i niech działają :)

Gość gość
Dziewczyny mam pytanie, miałam okres 2 listopada, trwał 5 dni, 9 listopada spałam z partnerem i skończył we mnie, cykl u mnie trwa około 29,30,31 dni, już powinnam mieć okres a go nie widać, czy możliwe jest zajść w ciąże w 9 dniu cyklu?

Gość olajolaa
monisia, wiem, że to się tak łatwo mówi komuś z boku, ale próbowałaś odpuścić na jakiś czas? nie liczyć skrupulatnie dni płodnych itd? czasem bywa tak, że im bardziej się chce, tym bardziej nie wychodzi... oczywiście gruntowne przebadanie się też nie zaszkodzi. przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz...

Gość emilka888
my 1dziecko bardzo chcieliśmy i udało sie za pierwszym razem teraz też juz 3miesiące nie wychodzi ale. tym cyklu przymykam trochę na to oko:p

Gość gość
W zeszłym roku w grudniu, jeszcze w Wigilię robiłam test, jedna kreska- byłam bardzo zawiedziona, bo czekałam na tę ciążę już długo. Po Sylwestrze test zrobiłam ponownie, bo okresu jak nie było, tak nie było: dwie, wyraźne, grube krechy :D Dzisiaj, w pokoju obok, śpi moja -prawie- 3miesięczna kruszyna ;) Życzę Wam tego samego dziewczyny, trzymam mocno kciuki za to, żebyście ujrzały te dwa wymarzone paski, bo wiem, jak to jest czekać na nie z utęsknieniem :) Pozdrawiamy Was gorąco z moją córcią i kibicujemy Wam mocno mocno :)

Gość gość
olajolaa- oczywiście że próbowałam odpuścić, ale nic nie podziałało,znajoma mi mówiła żebym nie odpuszczała, ona odpuściła i już jest za późno, wiek jej na to już nie pozwala.Więc ja nie odpuszczam.Gruntowne przebadanie się już dawno mam za sobą, mąż też został przebadany.Teraz czekamy na pierwszą insyminację, może to coś pomoże