Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lisu1

kiedy zrobić test

Polecane posty

Mam taki problem,nie wiem kiedy zrobić test, ostatnio miałam mdłości i wymiotowałam, zaczęły mnie strasznie swędzieć sutki, podejrzewam, że mogę być w ciąży. Następny okres powinnam mieć za półtora tygodnia i nie wiem czy trzeba czekać z testem do pierwszego dnia miesiączki czy mogę zrobić go już teraz( o ile dobrze kojarzę to, byłby to 19 dzień po stosunku,w którym mogło dojść do zapłodnienia).

Gość gość
jak długie masz cykle i czy regularne?

Gość gość
dziewczyno jesteś dopiero po owulacji, a może nawet w jej trakcie, wiec jaki test????

Gość gość
ile czasu mineło od stosunku?

Gość gość
pisała przecież że 19 dni.

Gość gość
poltora tygodnia przed okresem i juz objawy?? chyba nie...ja robilam test dwa dni po sodziewanej miesiaczce i wyszedl pozytywny z tym ze bardzo slabo widoczny. na drugi dzien wyszedl bardzo widoczny

Gość gość
kochana chyba się nakręcasz ;). który dokładnie masz tera dzień cyklu i jak długie masz cykle? bo nie jasno napisałaś...

Mój cykl trwa 28 dni. Dzień przed okresem kochałam się z chłopakiem i wydarzył się mały wypadek dlatego teraz martwią mnie te mdłości, nie wiem może po prostu coś zjadłam :) chciałam dla pewności zrobic test ale nie wiedziałam czy to nie za szybko

Gość gość
Miałaś okres więc jaka znowu ciaża? Dziewczyno co ty sobie wkręcasz?

Gość gość
jak masz regularne cykle, skoro napisałaś że 28 dni, to dzień przed okresem, nie ma opcji zajścia w ciążę ;)

Gość darass
skoro kochałas sie DZIEŃ PRZED OKRESEM to po stosunku miałaś okres i dlaczego myślisz ze jesteś w ciazy?? albo ja czegoś nie kumam

Gość gość
nie jesteś w żadnej ciaży

dzień po tym dostałam okres, i myślałam, że jak to tylko dzień przed to czasem mogłam dostać, i był krótszy, zwykle mam 7,8 dni a ten trwał 4. Po prostu mam troszkę głowę , ale chyba rzeczywiście za bardzo się nakręciłam...

a te mdłości i wymioty to pewnie tylko jakaś grypa żołądkowa...

Gość gość
No to zrób ten test. Jeśliby to nie był okres a np. plamienia około owulacyjne to już dawno wykazałby ciążę.

zrobię jutro rano... dzięki za to, że tak wiele osób tak szybko odpowiedziało na mój temat, nigdy nie byłam w ciąży ani nawet się nad tym nie zastanawiałam stąd moja niewiedza na ten temat :) wybaczcie :)