Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qawasko

Oceńcie strój zdj

Polecane posty

Gość psycholog_dyzurny
mi się podoba. bardzo ładnie się prezentuje w tej kreacji ta Panna/Pani... :]]

Gość qawasko
Panna :) a co Ty operujesz takimi określeniami staromodnymi? ;D

Gość gość
powiem szczerze ze ogolnie stroj ok ale nie w zestawieniu razem. marynarka ok z czarna klasyczna sukienka a bialy do czarnej marynarki razem wyglada mdło i nieladnie

Gość gość
wlassciwie to moze byc nawet czerwony zielony etc byleby sie odroznialo od bialego choc troche

Gość gość
biale,hmmm to dla idealnych figur,poza tym jakies mdłe to zestawienie.Zero akcentu,cos co przyciaga wzrok.Mnie sie nie podoba.Dobre do kosciola dla starych bab:p

Gość hgfte
biały z niebieskim pasują do siebie . biały z biały daje mdły efekt

Jezu, jak ty to możesz nosić w taką pogodę.Grypa murowana. Nawet jak założysz grube rajstopy to przy takiej długości wdzianka nieźle podwiewa i zawiewa. Ja zimą zakładam grube rajstopy pod spodnie. Nie mówiąc o tym, że eleganckie płaszcze, które można u nas w PL kupić nadają się tylko i wyłącznie na okres jesienny. No chyba że masz kożuch z prawdziwego zdarzenia.

Gość gość
o kurdeeee jeszcze przeczytalam ze do tego chcesz zalozyc bialy plaszcz.... zero stylu !! zerooo!! Dziewczyno bedziesz wygladac mdloooo..... Wez zaloz czarna klasyczna sukienke do tego marynarke ta biala i bedzie ok!!! a teraz ubralas sie jak stara baba. biale do bialego no masakra... Jeszcze biale kozaki wez zeby pasowalo do bialego!

Gość gość
To zdjęcie było robione w przymierzalni, więc nie miałam pod ręką żadnej biżuterii, to nie w 100 % skomponowany zestaw. TheNawojka, długość jest przed kolano tuż, więc spokojnie wszystko zakrywa. Do tego mam dłuugi płaszcz do ponad połowy łydki, ciepły, wełniany, sweterek jeszcze jakiś zarzucić i voila. Tylko szukam takiego płaszcza, ale białego, trudno jednak znaleźć taki ciepły - racja. Mi jest w dżinsach zimniej i to o wiele niż w wełnianych bardzo grubych rajstopach. Przez dżinsy "ciepło ucieka", tak w ogóle. Lepszym wyborem zamiast dżinsów+rajstop byłyby po prostu wełniane spodnie.

Gość qawasko
To jest czarno biały, nie biały :D. Buty mam akurat szare, ale planuję kupić sobie czarne kozaki na wyższym obcasie. A biały płaszcz to moje marzenie modowe, przecież w kółko nie będę się cała na biało ubierać, myślcie trochę...

Gość gość
Wole sportowy styl u dizewczyn

Gość hgfte
biała koszula na dole niebieski albo niebieska góra i biała suknia idą w parze //www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d34b8e7075eafef9.html

Gość psycholog_dyzurny
cóż, ogólnie nie jestem starej daty. 20-paro-latek, także jeszcze trochę mam nadzieję przede mną... ;D wychodzę z założenia, że starodawne nie znaczy złe, niepotrzebne. :) wiem, że nowocześnie by było d*pa, szprycha czy laska, ale nie lubię tych określeń... ;p jak poczułaś się urażona, to przepraszam. :>

Gość hgfte
biały pasuje do łososiowego

Gość gość
sluchaj przemadrzala panno.. mysle wlasnie.. w przeciwienstwie do ciebie ze twoje marzenie modowe jest miec bialy plaszcz to sobie kup! ale do tego stroju bedziesz wygladac KICZOWATO I BEZNADZIEJNIE A NIE MODOWO . Ok pozniej mozesz sobie ten bialy plaszcz zakladac ale do tego stroju kompletnie nie pasuje. A druga sprawa nie przyjmujesz do siebie krytyki ani RAD! Kazdy c****sze ze nie pasuje to do siebie ze za mdlo a ddla ciebie super to po ch..... sie pytasz i kazesz oceniac stroj./

Gość hgfte
czarny biały czerwony daje duży kontrast .

Gość gość
Ok strój

Gość qawasko
psycholog, nie uraziło :) tylko tak zabrzmiało dość dziwnie. I też nie lubię takiego nowoczesnego nazewnictwa. hgfte, o łososiowy dobry pomysł :) bardzo ładnie by to wyglądało rzeczywiście. 14:28:44 - nie jestem przemądrzałą panną. Wcale nie każdy pisze, że strój jest mdły. Moim zdaniem mdły nie będzie, jeżeli dobiorę do niego jakieś dodatki. A jak laski ubierają się całe na czarno, to jest dobrze? Czarna bluzka, spodnie, płaszcz? Moim zdaniem biały jest uniwersalny i absolutnie nie kiczowaty, na pewno nie w takim zestawieniu. Jeżeli do tego będę mieć czarne kozaki, czarny szalik i rękawiczki, to wszystko będzie się dobrze komponować

Gość gość
a mnie sie nie podoba i mam prawo miec swoje zdanie. I nie uwazam ze bialy jest uniwersalny czarny owszem! pasuje do wszystkiegoo.. a czy bialy pasuje do wszystkiego ? nie !! wiec nie jest uniwersalny!

Gość qawasko
No masz prawo, pewnie że masz :) aczkolwiek ja nie pytam Was o opinię z myślą o tym, że 'jak powiedzą że pięknie, to tak wyjdę, jak nie, to tak nie wyjdę' tylko z ciekawości. Właśnie biały pasuje do wszystkiego, do czego wg. Ciebie nie pasuje?

Gość erere
biały pasuje prawie do wszystkiego , ale nie pasuje do białego

Gość gość
paradoks :P biały się po wyróżnia, pewnie to wam przeszkadza. Lepiej chodzić w czerniach i szarosciach bo przeciez kazdy sie tak ubiera i lepiej ginac w tlumie

Gość adrianos50
nie za sexy ten stroj

Gość qawasko
nie wszystko musi być sexy...