Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bryska

Czy mama powinna iść do psychologa

Polecane posty

Gość bryska

Od kiedy zwolnili ją z pracy pracy prawie nie wychodzi z domu, przestała się spotykać z koleżankami, gotować taty prawie nie ma w domu, mój brat jest w podstawówce jest przez to też strasznie smutny. Chciałabym jej jakoś pomóc, ale nie za bardzo wiem jak. Może jakby pracę znalazła ale ona mówi, że nie ma siły szukać i że takiej starej, to nikt nie zatrudni :(

Gość gość
Porozmawiaj z nią , powiedz jej ze nie moze sie poddawac i ze na jednej pracy zycie sie nie konczy daj jej jakas motywacje a przede wszystkim troche czasu ;)

Gość pogromczyni_ruchacz
niech idzie chociaż na sprzatanie

Gość gość
06.12.13 taką pracę to możesz polecic swojej mamusi,moja ma ambicje i wykształcenie wyższe

Gość gość
To nie wazne co ma,a czy umie sprzatać???

Gość gość
06.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Ładne mi to ambicje skoro w domu siedzi,hmmmm

Gość finkaaa
To jeszcze mama nie poszła do psychologa???

Gość gość
07.12.13 Widać ze nie masz pidstawowej wiedzy ilu ludzi z wyzszym wykształceniem i dużym stażem pracy jest na bezrobotnym. Dlatego ze zamyka sie zakłady pracy,lub ogranicza do minimum zatrudnienie,jeden pracuje za czterech za te samą pensję.Nikt nie zastanawia sie nad tym z czego ci ludzie będą żyć i utrzymywać rodziny.Nooo najlepiej skierowac ich do psychiatry albo wręczyć miotły by zamiatali.Natomiast sa pieniadze np.na budowe kolejnych kosciółków i finansowanie tych ze budowli.

Gość gość
07.12.13 Sprzatanie to widać jest twoja ambicją.

Gość gość
Tu nie tylko o kscioły chodzi ale o cały system zarzadzania i kapitalizmu drapieznego,ale chcieliscie demokracji a macie ciemnogród

Gość gość
Tu nie tylko o kscioły chodzi ale o cały system zarzadzania i kapitalizmu drapieznego,ale chcieliscie demokracji a macie ciemnogród

Gość gość
07.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość wsadz sobie swoja ambicje do garnka i ugotuj ambicjonalny zurek,mmmmm,pychotka mniam mniam :D

Gość gość
Nooo,zgadza sie ze ci bez ambicjhi żrą żur miammmmmm.SMACZNEGO!!!

Gość gość
Sprzatanie,wymiatanie ludzkich brudów jest dla roboli:)

Gość gość
07.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Ambicjonalny zur mniam mniam,trzeba dodac,albo zabawia sie w Stachurskiego mniam mniam mniam mmmmmmmmmmmm

Gość gość
07.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość No a Ty jestes robolem wiec jak w sam raz dla Ciebie :D

Gość grypsik
To częste, że jak się nic nie robi, to się depresję łapie. Mój znajomy też tak miał i poszedł do wolmedu niedaleko mojej mieściny. Po jakimś czasie się podniósł. Bo jak się ma doła, to ciężko szukać pracy, ale paradoksalnie jak się ją znajdzie, to już jest lepiej.

Gość gość
Tak juz dawno powinna isc do psychologa