Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostało mi 10 kg na plusie uważam że na korzyść też tak macie pytajnik

Polecane posty

Gość gość

? wzrost 174 cm przed ciążą 58 kg teraz (3 tyg po urodzeniu) 68 kg oczywiście brzuszek do zbicia takk mogłoby zostać ..też tak macie ? czy tylko ja jestem taka dziwna

Gość gość
niemozliwe ja mam 172 cm wzrostu, moja normalna waga sprzed 2 ciaz to 55 kg.Po dwoch porodach waze 65 kg, nie moge zrzucic i czuje sie jak słonica.Wszytsko poszło mi w biodra , uda i posladki- sa ogromne.Cycki takie samo małe :O

Gość gość
też sama w to nie wierzę, nie widzę tych kg wbijam się w spodnie z sprzed ciąży więc biodra lekko szersze..fakt piersi powiększyły się znacznie:) ale reszta ogólnie super..tylko brzuch lekko obwisły i muszę zacząć nad nim pracować..żeby był jędrny..zawsze byłam szczypiorkiem

Gość gość
ja mam 177 przed ciążą ważyłam 55 kg obecnie jestem w ciaży ale po ciązy chciałabym ważyć min 60 kg i wiecej nie schudnąć

Gość gość
też mam 10kg na plusie po dwóch ciążach i czuję się (wyglądam też) jak słonica, ale ja jestem niska, bo mam 160cm wzrostu (przed pierwszą ciążą ważyłam 63kg i też się czułam grubo); dziś byłam na zakupach i pierwszy raz od czasu pierwszej ciąży kupiłam sobie sukienkę w rozmiarze 42, więc jakiś pozytyw bo do tej pory musiałam kupować workowate 44 :o

Gość tez tak mammm
Ogolnie zawsze duzo wazylam,mam 170 cm i przed ciaza 58 kg i bardzo(dziwne to,ale tak)chuda bylam. Zawsze bylam taki kosciotrup z ciezkimi kosciami. (W 8 klasie wazylam 55kg i bylam najchudsza w klasie,nawet te z waga 48 byly grubsze). Po ciazy schudlam,niby wazylam tyle co przed ale bylam strasznie wychudzona. ale jak przestalam karmic to apetyt zostal i waga zrosla wlasnie o 10 kg! Bylam w szoku jak stanelam na wadze,ale po mnie tego nie widac. Wygladam normalnie. W ubrania wchodze te sprzed ciazy,dzinsy i bluzki. Owszem,troche brzuszek jest ale niewielki. Mam wieksze biodra,tzna szersze ale dalej kosciste i piersi wieksze,takie jak na poczatku ciazy(65E). W koncu nie wygladam jak dziewczynka,bo wszyscy mi dawali ponizej 18 a mialam 29. Teraz wygladam bardziej kobieco.

Gość gość
A ja wierze, przed ciaza mialam 46-48 kg przy wzroscie 156. Po porodzie wazylam 52 kg i uwazalam ze wygladam ladnie i kobieco. Piersi mi urosly z rozm. D do G, w koncu zarys ladnego tylka byl. Mialam rozm. 36. Niestaty schudlam, choc nie chcialam do 48 i wszystkie spodnie na d***e wisza, musialam kupic rozm. 34 :( Piersi tez zmalaly do rozm.E- F. I wygladam jak pol d**y zza krzaka. Mam prawie 30 lat a wygladam na 20, mam dziewczeca twarzyczke, a makijaz? Wygladam jak laleczka, ale wciaz mlodo. Dzis poszlam do fryzjera, ale zmiana uczesania, koloru i dlugosci tez nic nie dala. Ludzie gapia sie na ulicy, gdy ide z 5-letnia corka, wygladam jak jej siostra albo mlodociana matka :(

Gość gość
W pracy tez na poczatku traktowali mnie z gory, bo mysleli, ze przyszla gowniara tuz po szkole. Fryzjerka tez dzis myslala, ze mlodziutka jestem, powiedziala ze wygladam maks. na 20 lat, do tego jestem drobniutka i filigranowa. Zreszta gdzie nie pojde, to wszyscy mysla, ze smarkata jestem a jak corka powie do mnie "mama" to juz w ogole galy ludziom z orbit wychodza. Poza tym raczej nie ma 2 osob, ktore przy tej samej wadze beda wygladac tak samo. Moja przyjaciolka jest mojego wzrostu i wazy 10 kg wiecej ode mnie a wyglada pieknie i kobieco. Ma piersi, ladna pupe, wciecie w talii.figure ma idealna i powodzenie u facetow. Nie wyglada na osobe z nadwaga, a na kogos w sam raz. Strasznie jej zazdroszcze figury i proporcji. A wg kafeteryjnych wyroczni juz bylaby slonica, bo jak to? Przy 156 wazyc 58 kg?

Gość gość
Sory ale po 30 nikt chudy dobrze nie wyglada,z tylu liceum z przoru muzeum,szczupla geba wyglada staro wiec co po figurze nastki,ja mam 23 lata i po 30tce napewno bede starala sie przytyc chociaz z 5 kg

Gość gość
Ale ja mimo tego, ze waze malo, buzie mam ladna. I z twarzy tez wygladam mlodo. Ale prawda jest, ze osoby nawet z nadwaga na starosc wygladaja lepiej. ale nie przesadzajmy, ze juz w wieku 30 lat wyglada sie zle, przeciez to sila wieku wtedy.

Gość gość
Co to jest pytajnik? Ku**a? ???????????????????????????????

Gość gość
Wiesz lasce która ma 23 lata wydaje się, że 30 lat to do trumny się trzeba kłaść.

Gość gość
Ważne, żeby waga nie zmieniała się zbyt g***townie

Gość gość
No mam 30 lat za chwile i co? Czy czuje sie jakos inaczej? Nie, wygladam na to cholerne 20 (na poczatku to bylo mile, smieszna, ale teraz mnie drazni na maksa), nie mam mentalnosci starej prukwy, o trumnie tez nie mysle. Jestem jedynie dojrzalsza emocjonalnie i mam inne priorytety niz w wieku 20 lat. A czuje sie tak samo, choc lata leca jak z bicza strzelil. Nawet jak mnie pytaja, ile mam lat, to w pierwszym momencie nie wiem co powiedziec, bo sie pogubilam. Przypominam sobie rok urodzenia i licze :P

Gość gość
pytajnik, to inaczej znak zapytania;chodzi o to że kaffe jest p*****lnięta i nie pozwala tego znaku wstawić w temacie...tak trudno się było domyślić?

Gość tez tak mammm
Proponuje tej 23 zajrzec tu za 10 lat i niech sie wypowie czy szykuje sie juz na emeryture:) Akurat ja bardzo mlodo wygladam z twarzy i tu tez tkwi moj problem. Ale dzieki twmu,ze ciut sie zaokraglilam to wygladam powazniej a nie jak licealistka. Bo nawet jak sie powazniej ubiore to wygladam wrecz smiesznie.

Gość gość
ja przed ciaza 48 przy 163, teraz w 9 miesiacu 59 , pewnie na brzuszek trzeba odjac te 4-6 kg, bo waga dziecka wody macica waza, wiec mozna powiedziec ze jestem te 6 na plusie , moze 5 i na pewno wygladam ladniej niz przed. Mam po 30 wiec to prawda ze zbyt szczupla twarz nie wyglada korzystnie, bylam szczypiorkiem ale obojczyki odstawaly, na prawde nic ladnego, raczki jak patyczki. Teraz sie czuj***ardziej seksi i spokojnie moge miec 5 kg wiecej , nie chcialabym zjechac do 48.

Gość gość
Ja nie wiem, skad sie wzial ten trend, ze idealna waga dla kobiety wyzszej, takiej 170-75 to 50-55 kg. To jak ktoras ma 155-160 to chyba powinna wazyc maks. 42? Puknijcie sie w te swoje glowki.

Gość gość
super waga do tego wzrostu, jestem 10cm nizsza, ale tez sie ciesze, bo po ciazy przybylo mi tu gdzie tego potrzebowalam, a reszta wrocila do stanu sprzed ciazy :)

Gość gość
Ja mam 162cm wzrostu i waze 60kg i wygladam super,nie jestem ani za chuda ani za gruba kazdy mi mowi ze mam swietna figure i ja tez sie czuje dobrze.Kobieta powinna byc kobieta a nie wieszakiem.