Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obcy koleś mnie pocałował

Polecane posty

Gość gość

Dodam na wstępie że nie jestem gimbusem.Mam 30 lat,koleś młodszy o jakieś 10 pocałował mnie ukradkiem :O staliśmy wtedy z grupką znajomych po imprezie i On...pijani wszyscy jakieś kłótnie były ja się wydzierałam też na kogoś a On znienacka mnie pocałował :O mój facet był obok ale nie zauważył tego bo gadał z kimś, ale mówię Wam to było takie zaskoczenie, że byłam w szoku :O Mało tego podobało mi się :O Mógłby mnie tak do końca życia całować ten gówniarz :D Często się do mnie podwalał po alko...i patrzył niesamowicie pięknymi oczami...Nie wiem co mu do głowy strzeliło, to było około rok temu, ale za każdym razem w klubie szukał kontaktu ze mną, potem po tej akcji pytał się mnie za jakiś czas czy pamiętam to co było...ja się wyparłam :O A ten na to, że kocha mnie od dawna nikt nie będzie mnie kochał tak jak On...dodam że zawsze to było po alkoholu, natomiast na trzeźwo unikał mnie a ja jego, dziś w sklepie spotkałam się z nim oko w oko i byłam zmieszana jak nastolatka :O Tydzień temu również widziałam się z nim...i przedwczoraj również.Za każdym razem wodzi za mną wzrokiem, ale cześć nie powie, ja również.Głupio się z tym czuje i nie wiem jak się zachować :O za każdym razem przypomina mi się ten pocałunek i już nie wiem co mam robić jak go widzę oko w oko :O ale jak gówniarz całował ❤️

Gość gość
Najlepsze jest to, że jest zupełnie nie w moim typie.Niski blondyn, włosy lekko kręcone.Taki typ plastusia, z pięknymi dużymi oczami.Po co On mnie całował, głupio mi teraz jak nie wiem :O

Gość gość
No i teraz będę myśleć o nim jak idiotka jakaś :O

to moze zamiast czuc sie glupio, to sie ciesz, ze mialas fajne doswiadczenie, bo podobalo Ci sie z tego co piszesz 🖐️

Gość gość
głupie prowo 1/10 😴

a przy okazji, tutaj mamy dowód mojej teorii , że kobiety wogólnie nie patrzną na wygląd jak facet dobrze zagra :classic_cool:

Gość gość
Przy okazji mamy tu dowód mojej teorii, że nie wiem jak głupie prowo da się wymyślić, zawsze znajdą się pelikany na tyle głupie, żeby to łyknąć :P

Gość gość
Ale On mi się z***biście podoba :O sęk w tym, że to nie mój typ a jednak ma coś takiego że mi się kolana uginają.Co za gówniarz no :O ale On ma laskę był dziś z nią w sklepie :O natomiast ja jestem wolna :D wtedy było na odwrót ja miałam faceta a ON był wolny :O

Gość gość
Ludzie to nie jest prowo czemu wiecznie prowo węszycie...

Gość gość
Dlaczego muszę go codziennie spotykać, może gdyby mi zniknął z pola widzenia byłoby lepiej dla mnie :O

no niestety, nie mam takiedo doswiadczenia w obnażaniu prowokacji jak co po niektórzy nie mający życia poza formu :) A swoją drogą, skąd wiesz, że to jego laska, może koleżanka, nawet jak sie z nikim nie chodzi, to zawsze się z kimś chodzi :D

Gość gość
Wiem bo go łapała za rękę :O a On między półkami za mną patrzył :O Nie wiem czego On chce, ale niepokoi mnie bardzo :O tym bardziej, że jestem wyposzczona i napalona jak diabli :O

Gość gość
Po co mówił że mnie kocha pijany był i nie wiedział co gada? jak myślisz? ja go wcześniej nie zauważałam, może On mnie obserwował wcześniej? sama już nie wiem o co chodzi :O

Gość gość
Prawie rok go nie widziałam i już prawie zapomniałam o tym, a teraz jak na złość prawie codziennie go widuje :O

Gość gość
Właśnie nie wiem, bo dziwna sytuacja :O całował mnie przy jego koledze a moim wówczas facecie.i nie myślał że w pysk dostanie? może to był tylko taki impuls?

No to jak impuls, to tym bardziej poważnie powinnaś to potraktować, znaczy że jego podświadomość bardzo Cię pożąda. No i jeśli tak Ci się przygląda, to na pewno o Tobie myśli

Gość gość
Ale przecież ma dziewczynę...może nie myślał po alkoholu i tak samo wyszło? ale po co by tak wodził za mną wzrokiem ja za nim z resztą też :O Boże jak mi głupio :O

Gość gość
Przeżywam bo bosko całował :O

jakbys miala faceta to bys nie przezywala, proste, a ze nie masz innego obiektu zainteresowań, to sie skupiasz na nim

Gość gość
Mam inny obiekt zainteresowań ;) ogólnie podobam się facetom, i wiecznie mnie ktoś podrywa...ale ten jakoś wyjątkowo mi utkwił w pamięci.No i...non stop się gdzieś z nim spotykam :O

tez tak mialem z jedna dziewczyna z pracy, tzn z biura obok, niestety gdzies sie jej firma wyniosla no i skoczylo sie ;P

Gość gosc 098
najlepsze jest to, ze masz faceta a piszesz o jakims niedorsnietym siusiumajtku z dyskoteki. Ciesz, sie ze ten twoj tego nie widzial bo mlody dostal by w p*****l a Ty...nie bede konczyl..ale takie kobiety jak ty powinni kastrowac.

Gość gość
No cóż życie :( a myślisz, że po alkoholu robi się to co by się chciało zrobić? i mówi to czego nie odwagi powiedzieć po trzeźwemu ?

Gość gość
Autorko rwij go bo widać że iskrzy ;)

Gość gość
No ale kurcze tak namiętnie całował że masakra...CUDNIE!!!

Gość gość
Nie pamiętam żeby mnie ktoś tak całował, gryzł usta i ssał...bosko ❤️