Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej Gdzie mozna zostawic samochod w Katowicach przy lotnisku Pyrzowice

Polecane posty

Gość mamyh
Wypożyczalnia samochodów Borexpo E.R. Borowieccy Sp.J. ul. Żurawia 10/12/1 60-860 Poznań Wielkopolska Tel.: +48601581400, +48661623700, +48618476716 info@wypozyczalnia-samochodow.com https://wypozyczalnia-borexpo.pl/ Tani wynajem aut osobowych, dostawczych, busów!

Gość Juliiia87

Jak zatrzymasz się w Hotelu Iskra który mieści się bardzo blisko od lotniska w Katowicach, będziesz mieć dostęp do miejsc parkingowych. Swoją droga bardzo fajny hotel 😄 

Gość jagooooooodA

Przy hotelu Wilga jest dokładnie to samo. Również można zostawić na parkingu samochód 

Gość Julkaaaaaaaa

Ja zazwyczaj wypożyczałam samochód i zatrzymywałam się w hotelu Iskra kiedy miałam do załatwienia służbowe sprawy. Przy okazji sprawdź ofertę hotelu, jest naprawdę dobra 🙂

Gość gosc

parking poznan, warszawa a moze jeszcze dajcie parking gdansk, napewno jest blisko na lotnisko pyrzowicach. Niektorzy ludzie nie mysla byle zareklamowac cos co nie jest w temacie.

Gość Stoki

Hotel Wilga w Mierzęcicach bardzo w porządku. Niedaleko lotniska, zapewniony transport z lotniska. Czysto i schludnie 😉

Cześć, chciałam podzielić się uwagami na temat lotniska w Pyrzowicach (czasem błędnie nazywanym KATOWICE - airport jest ze 40 km od Katowic! -ale to nie problem dla mnie - ja tam jeżdżę z Krakowa z 90 - 100 km). Lotnisko jest żadne. Łazienki no.. takie sobie, dla matek są czyste, ale mąż mówił, że w męskich syf kiła i mogiła. Ostatnio znalazł w kabinie pustą butelkę po Żubrówce i puszkę piwa. Pracownicy są tam różni. Dojazd - no my sobie radzimy, albo swoim samochodem, ale ostatnio zamawiamy transfer - latamy 3 - 4 razy do roku na wakacje na kanary, do Egiptu i Turcji.  Jest ciepło i wogóle przyjemnie. Dzieci nam rosną to znów podróżujemy po świecie. W Warszawie mieliśmy podobną usługę, ale tutaj mamy jedną upatrzoną już firmę i ona nas wozi. Kierowca przyjedzie, samochód ma foteliki, zawsze wybieramy najtańszą opcję - i mamy kombi - wielke auto. Zamawiamy foteliki bez dopłat!!! Kierowcy są fajni, nie gadają jak katarynka, są punktualni - jak by ktoś chciał to numer telefonu podaję: 694 072 390. Z tego co wiem to chyba też wożą z Katowic do Krakowa i do Pyrzowic, ale my akurat to z Krakowa zamawiamy do Pyrzowic bo z Balic nie ma wylotów czarterów. Mają stronę - można tam zrobić rezerwację on-line. Ale najbardziej lubię czat. Przewozy są fajne. Pamiętam transport z dziećmi pociągiem do Krakowa - masakra jakaś, ale ale zamówiliśmy ich i tak już zostało - www.transferis24.pl  - mogę ich polecić, ostatnio znajomi też korzystali z Balic do Zakopanego - dojechali do nas. Ale w Pyrzowicach to trzeba bardzo uważać zwłaszcza w toaletach. bo jest brudno. Jak możecie to korzystajcie z tych dla niepełnosprawnych i dla matek z dziećmi. 

I dodam jeszcze, że jak skalkulujesz to lepiej sobie transfer zamówić, bo masz za 260 zł (tyle my płacimy) a jak mam jechać autem (50 zł) potem płacić za parking 100 - 150 zł, potem mąż musi jechać na parking, następnie z buta idzie 1 km na terminal. Czasem oferują przejazd z parkingu, ale ostatnio czekał 30 minut i ledwo zdążył na bramkach w odlotach. Bym sama poleciała z dzieciami. Tak nam CRV stoi w garażu a nie pod chmurą. No nie opłaca się. A pozatym przed wylotem zawsze jest impreza, a później to nie wiadomo czy można kierować czy nie. Lepiej sobie zamówić przewóz z lotniska. 

Gość gosc91

ja tez uwazam, ze warto zostawic auto na www.parkinga1pyrzowice.pl

Gość Maciej3435

Polecam https://parkingliner.pl/