Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alka S

Mąż Niemiec

Polecane posty

Gość Alka S

Witam Was dziewczyny! :) Od niedawna jestem żoną Niemca, szukam tu Polek które również są związane z Niemcami, może wymienimy się doświadczeniami, napiszemy czy są jakieś różnice kulturowe, itp. :) Ja na chwilę obecną nie zamieniłabym swojego męża na nikogo innego, to on zawsze był stroną która bardziej zabiegała o kontakt, no cóż chodził za mną, chodził aż wychodził :D Czekam na odzew dziewczyn w związkach polsko-niemieckich ;)

Gość 0 Terenia 0
Mmm Niemcy są przystojni, dobrze wychowani i Polacy im do pięt nie dorastają :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Terenia pracuje w burdlu zatem wie co mowi :D moze i twoj maz korzystal z jej uslug hahahah Niemcy lubia chadzac do burdeli to dla nich jak bulka z maslem :D Powodzenia zycze i oby to wasze malzenstwo wytrwalo ;)

Gość 0 Terenia 0
06.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość "Terenia pracuje w burdlu zatem wie co mowi" Gościu, pomyliłeś mnie ze swoją starą na emigracji :classic_cool: 🖐️

Gość gość
ty jestes stara i na emigracji :D doskonale kazdy wie czym sie trudnisz :D

Gość 0 Terenia 0
Widzę, że zazdrościcie mi pozycji i renomy :classic_cool: Ale to normalne wśród polactwa, myślą, że jak ktoś dużo zarabia, to dorobił się tym swoim kur est wem 🖐️ A ja po prostu jestem wykształcona, cwana i zaradna :classic_cool: A do tego piękna, więc to jest przepis na sukces :classic_cool:

Gość gość
ja mieszkam w niemczech - męża jeszcze nie mam - ale mam kilku gości na oku ;)

Gość gość
że jak ktoś dużo zarabia, to dorobił się tym swoim kur est wem lapka.gif A ja po prostu jestem wykształcona, cwana i zaradna----> I te "duze zarobki" dostajesz siedzac na kafe 24/7 ? Hahahahahahahahah :D :D :D :D Jakos zdjecia nie chcialas pokazac pasztecie, za to dalas sie nabrac na czyjes zdjecia i jak na dloni ujawnilas swoje IP. Ot, tepak, dal sie nabrac :D

Gość 0 Terenia 0
Wy to jesteście dopiero tępakami, bo ja w nic nie kliknęłam :classic_cool: Nie mam przyjemności oglądać kolejną brzydką Polkę z Murzynem :O No ale ktoś jednak kliknął, to może rzeczywiście nie gadałaś sama ze sobą :D 🖐️ 2013-12-06 20:05:37 [zgłoś do usunięcia] gość "ja mieszkam w niemczech - męża jeszcze nie mam - ale mam kilku gości na oku" Mam nadzieję, że rodowitych Niemców, a nie Ciapaków z kebaba? :classic_cool:

Gość gość
Kocham oTerenia o , jesteś taka j.e.b.n.i.ę.t.a 😍

Gość gość
Bije z twojego posta mega szczescie, ze upolowalas faceta, ktory zapewni ci zycie na poziomie:D

Gość gość
Z pomiotem hitlera to tylko ś****wa się łączą

Gość 0 Terenia 0
Witam wszystkich moich Fanów 😘 :classic_cool:

Gość gość
Owszem klikałaś Krolowo Sedesu, klikalas. :D Polknelas haczyk jak ryba, naiwniaro, myśląc ze sobie zobaczysz fotki. Wytlumacze ci tłumoku jeszcze raz. Ten link to byla podpucha.Tam nie bylo żadnych zdjęć. Zapewne slyszalas o takich stronach www, które monitorują IP jeśli ktoś kliknie w link? Pewnie nie słyszałaś bo za glupia jestes :) No ale teraz juz wiesz i my tez juz wiemy. Zresztą twoje IP i lokalizacje podalam juz na policje :)

Gość 0 Terenia 0
To jak już wiesz gdzie mieszkam to bądź tak dobra i zamów mi pizzę i pikantne nuggetsy :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Od tego masz swojego sponsora :) Pamietaj ze od fast foodow rosnie brzuch i doopa oraz pryszcze wychodza, ale zapomnialam... Ty juz sie z tym borykasz ;) p.s: ja tylko znam lokalizacje. A to policji wystarczy w ustaleniu twojego adresu. Zegnam i do zobaczenia wkrótce 🖐️

Gość 0 Terenia 0
Już s********lasz? Zostań jeszcze, taaaka impreza :D Na odchodne zlokalizuj jeszcze którego palca ci teraz pokazuję :classic_cool:

Gość gość
Pokazywac go ty lubisz Asiu. Oj lubisz. Masz to po mamuśce:)

Gość gość
A ciekawe czy będziesz taka mądra w Sądzie jak cię z dziewczynami podamy? Mała prosba. Zaloz do Sądu burkę, te która nosilas na ryju w Libanie czy tam Libii. Do twarzy ci w niej bylo. Zaloz Cieślak, zaloz ;)

Gość gość
W Libanie nie nosi sie burek nieuki, jest to kraj z 50% chrześcijan :(

Gość gość
ale półgłówki tu siedzą :/ W Libanie jest już przewaga chrześcijan i to nie jest tak rygorystyczny kraj jak Arabia

Gość Fanka Forda
Tak tak Asiu, dalej, dawaj nam tu esej na temat Libanu. I esej na temat twojej burki na mordzie. Jedziesz maleńka 🖐️

Gość gość
Terenia ofiaro to widac ze facetem jestes i jedziesz tu specjalnie tymi szmatlawymi tekstami zal mi takich osob jak ty co cie musialo wyruuuuuuuuuchac ze tak ci sie w glowie p******o

Gość gość
terenia jest spalona na tym forum !Tylko kamizelki potrzebuje !

Gość gość
no i za co niby teresa ma dupnac na policji ? ze ciapactwa nie znosi ? to by 95 % europejczykow w ciupie siedzialo debilko, te 5 pozostalych procent to dupodajki ciapakow :)

Gość gość
czyzby Tink znowu policja straszyla?? :D Terenia, uwielbiam Cie!! 👄

Gość gość
Moje IP tez mozesz zlokalizowac :) nie zapomnij ujawnic na forum

Gość gość
Terenia facetem? coz to za teorie, niedawno ktos pisal ze to Asia :D