Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nylonkaa1

Mam stopę roz 35

Polecane posty

Gość Nylonkaa1

Kupuje buty 36 bo nie moge mojego rozmiaru znalezc.z tym problem ze szpilki,koturny itd są poprostu za duze i stopa 'wyskakuje' podczas chodzenia.Czy ktos ma podobny problem.takze mając duża stope nie moze znalezc odpowiednich butów w sklepach>?

Gość gość
A JA 42 I TEŻ PROBLEMY:( taka natura.wynaturzenie>?

Gość perełkowa to ja
ja mam 35 :) szpilki 35 kupuje w Lasockim, a kozaki w różnych miejscach, ale zawsze 36 i ewentualnie dokładam skarpetkę.

Gość gość
a ja mam 38 i bez problemu;p

Gość gość
ja w styczniu pojechałam po sukienkę i kupilam i chodzę szukam z tą kiecką butów do niej wchodze do sklepu pani zagaduje co szukam itd no mówię że te mi się podobają ale za duże ble ble pokazuję kieckę ona pyta a kiedy impreza no mówię za 2 miesiące a ona "łe kochana za 2 tygodnie zrobię ci na twoją stopę" ?????????cooo się pytam a ona że u niej buty to w sumie modele standardowych rozmiarów i jako"modele" bo ona ma zakład iiiiii robi te buty.więc się pytam a te to na moją ile będą kosztować a ona no ile,tam cena jest,patrzę 129zł i pytam ale jak pani zrobi na rozmiar to ile????? a ona no 129zł.od tamtej pory zrobiła mi już 8 par nawet mam na rozmiar szpilki z odkrytą piętą i odsłoniętymi paluszkami:)

ja tez mam 35 i tez nosze nromalnie buty 36 jak szukalam szpilek na studniowke to weszlam w rozmiar 34 xD tak byly takie!

Gość gość
szpileki może trudne znaleść przy takiej mikro stópce , za to doskonały wybór młodzieżowych tenisówke ;-)