Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PraweaTywea

Ufam Tobie Jezu

Polecane posty

Gość PraweaTywea
Merkabo, juz na kilku topikach zauwazylam ze atakujesz protestantow chociaz do ciebie nikt sie wrogo nie odnosi. Ja katolikow traktuje jak braci w wierze i uwazam ze wielu jest tam prawdziwie wierzacych chociaz sama nie praktykuje wielu katolickich praktyk.

Gość gość
ty prawatywa za to atakujesz albo katoliów albo świadków tak że nie j estęś wcale lepsza od merkaby .

Gość PraweaTywea
Trudno nei kazdy moze byc doskonaly jak ty

Gość gość
i to wszystko co masz do powiedzenia na ten temat ? to jest oficjalna nauka twojego kosćioła ?

Gość gość
szkoda czasu na dyskusje z hejterami KK. Tyle w temacie.

Gość gość
A co ma do tego nauka kosciola? Nie wiem, chyba za tepa jestem zeby to pojac. Ja od nikogo sie lepsza nie uwazam, i merkaby tez nie nazywam gorsza, po prostu napisalam ze czesto atakuje protestantow, chociaz to prawda ze ja tez czasem krytykuje swaidkow jehowy i ich nauki. Ale tutaj na kafeterii jest tak że Kosciol Katolicki to jest swieta krowa i nie mozna nic zlego powiedziec ale jak ktos jest protestantem czy innego wyznania to mozna sobie jezdzic dowoli. Tylko katolicy sa nietykalni. Taka prawda. Ja wszystkich traktuje rowno i nikogo nie obrazam a niestety sama tego w zamian nie otrzymuje.