Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oswieccie mnie prosze

Polecane posty

Gość gość

O co biega z tym Mikolajkowym Blokiem Reklamowym?Jakim cudem ogladanie reklam przelozylo sie na realna kase i pomoc?Skad wiedza,ile osob akurat cos tam ogladalo,w koncu nie mamy gps w tylku..

Gość gość
a może masz i nie wiesz

Gość Jakie to przykre
Ja nie mogłam oglądać dziś POLSATU bo jak zwykle w mojej dzielnicy na Dąbrowie SKY w Łodzi nie działa żaden program,wszędzie biało jak na zewnątrz Zwykle tak się dzieje gdy zbliża się weekend i nie ma oglądania telewizji.Nawet nie raczą poinformować odbiorów!

Gość gość
Każdy telewizor wyprodukowany po 97 roku ma zainstalowany mikroczip i kamerkę śledzącą twarze odbiorców. Stacje telewizyjne mają dostęp do serwerów zbierających dane. To proste.

Gość gość
no i znowu ten nawiedzony gość z manią prześladowczą..... dawno go nie było jak liczą ? nijak, w reklamie zachęcają by oglądać mikołajkowy blok reklamowy reklamodawcy płacą za to by mieć nadawaną reklamę w ten właśnie dzień o porze gdy jest największa szansa na dużą oglądalność

Gość gość
"Każdy telewizor wyprodukowany po 97 roku ma zainstalowany mikroczip i kamerkę śledzącą twarze odbiorców. Stacje telewizyjne mają dostęp do serwerów zbierających dane" gdyby było tak jak sobie uroiłeś to nei puszczaliby tysięcznych powtórek tych samych filmów i debilastych reality show bo już po pierwszej emisji by się zorientowali że to kit i każdy jest zniechęcony, znudzony, zniesmaczony tym chłamem

Gość gość
gosciu 22.18,no ok,ale czesto podaja konkretne liczby.Gledza przeciez czasem,ze Panorama miala np.2mln widzow,a Wydarzenia 4,5mln.Albo zdejmuja jakis program z anteny,bo ma slaba ogladalnosc.Jutro tez podadza konkretna liczbe osob,ktore obejrzaly te mikolajkowe reklamy.Skad maja te dane?

Gość gość
"gdyby było tak jak sobie uroiłeś to nei puszczaliby tysięcznych powtórek tych samych filmów i debilastych reality show bo już po pierwszej emisji by się zorientowali że to kit i każdy jest zniechęcony, znudzony, zniesmaczony tym chłamem" Właśnie dlatego w telewizji są same powtórki! Władze wiedzą że ludzie najchętniej oglądają to co już widzieli. To raz. Dwa że w ten sposó łatwiej przemycić przekaz podprogowy. Mózg lepiej wchłania informacje przekazywane non stop po kilka razy. Ja mam manie ale to wy obudzicie sie z reką w nocniku jak bezmuzgie zombie

Gość gość
ponoć robią ankiety albo te dane są szacunkowe zawsze wierzysz we wszystko co podają w mediach ?

Gość gość
aleś ty durny skoro wszyscy będą bezmózgie zombie kto nami będzie sterował i po co ? zamknij swój telewizor w szafie a komputer w łazience bo kumple z pracy cie podglądają

Gość gość
oj ciołki, o pomiarach telemetrycznych nie słyszeli?

Gość gość
"skoro wszyscy będą bezmózgie zombie kto nami będzie sterował i po co ?" A co, najbogatsi oglądają odmóżdząjące programy tv? ty myślisz że rotschildowie śledą dlaczego ja i mam talent? Nie! Oni nawet nie mają telewizorów bo wiedzą do czego one służą!

Gość gość
nie,nie slyszeli.

Gość gość
i zakładasz że skoro wszyscy mają tv to automatycznie oglądają wszystko jak leci bo są przywiązani do kanap ?

Gość gość
Bez znaczenia co oglądasz. Prędzej czy później trafisz na przekaz podprogowy nawet w wiadomościach. I po tobie. A ciągłe powtórki gównianych programikóów mają to ułatwić

Gość gość
Jesteście obłąkani?