Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oszalałam na punkcie tej sukienki

Polecane posty

Gość gość

www.zeberka.pl/art/biust-czy-nogi-edyty-herbus-5511 Chodzi mi o tę w kratkę. Wiecie może co to za firma? Nie były to jeszcze czasy, gdy Herbuś ubierała się u najlepszych projektantów, więc przypuszczam,że to jakaś sieciówka. Albo może ktoś kojarzy podobną? Normalnie chyba nie zasnę dzisiaj w nocy :O

Może po prostu kup taki materiał i zanieś do jakiejś zaprzyjaźnionej krawcowej? :) Na pewno uszyje C***odobną wedle Twoich życzeń :) Chyba będzie trudno zidentyfikować co to za firma wyprodukowała ciuszek.

Gość gość
Takie kiecki, to ja szyłam jak chodziłam do 4. klasy podstawówki. Co weekend miałam inną, dyska, kościół i sprzedawałam koleżankom,a w tygodniu nową szyłam.

Gość smutnatakajaaa
ale tu jest jeszcze kwestia paska. Nie znam niestety takiej krawcowej, a szkoda, bo mam mnóstwo wymarzonych ciuchów, ktorych nie mam gdzie kupić

Gość gość
herbusiowa ubiera sie w tak zwanych drogich ciuchlandach czy szmateksach. sama o tym mowila . w warszawie sa takie dobre ze dwa. tam mozesz znalezc prade, diora itp. daj se spokoj . pewnie jedna taka byla

Gość gość
a może to jakaś sieciówkowa, kojarzę że ona czesto miała sukienki z zary czy orsaya

Gość gość
ich cena też jest "mega" :O