Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

erwacja koloru

Polecane posty

Gość gość

ja chce miec sukienke slubna w kolorze ecru i tak sie zastanawiam czy wypada do zaproszenia dolaczyc w formie zartobliwej informacje, ze kolor bieli i ecru sa zarezerwowane w ten dzien dla mnie wiem, ze moge sie spodziewac wsrod swoich gosci tego nietaktu

Gość gość
a twój narzeczony niech zastrzeże że nikt nie moze mieć marynarki bo będzie mu przykro

Gość gość
Po pierwsze - nie wypada niczego gościom sugerować. Po drugie - to nie będzie nietakt, jeśli ktoś przyjdzie ubrany na biało lub ecru (chociaż wątpię, żeby ktoś od stóp do głów się ubrał w jednym kolorze).Połączenie bieli /lub ecru z innym kolorem też odpada? Jak ktoś wyżej mądrze napisał - Pan Młody ma również zarezerwowany np. czarny garnitur? Jest na to rozwiązanie - niech mężczyźni przyjdą w dresach ;). Tylko nie białych ani nie ecru. Naprawdę masz takie kompleksy (uwierz mi, to widać :) ), że ubraniem chcesz się wyróżniać? To może jeszcze napisz, żeby nikt się nie malował, ani nie szedł do fryzjera, bo może tak się zdarzyć, że jakaś kobieta będzie atrakcyjniejsza od Panny Mlodej i to na nią będzie zwracana cała uwaga :D .

Gość gość
sugeruję też nie zapraszać zbyt ładnych dziewczyn, żeby nie odebrały Ci nic z blasku, który tylko Tobie się tego dnia należy najlepiej same ciotki po 50 niech przyjdą - ubrane w kolorach ziemi

Gość gość
Temat stary jak świat, dla ludzi z klasą, obeznaniem zasad, taktem. Jest to bardzo dobry sposób na sprawdzenie, kto z Twoich gości charakteryzuje się wspomnianymi wcześniej cechami. Na moim weselu była tylko jedna dziewczyna w białej sukni i wiem, że zrobiła to specjalnie, poza tym nie należy ani do osób inteligentnych, ani znających się na czymkolwiek. Także niczego nie sugeruj gościom, po prostu sprawdź kto ma do Ciebie szacunek i jednocześnie szacunek do siebie samego.

Gość gość
ale jełop sie odezwał,ha ha ha