Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klarowka

Moze jakis facet wytlumaczyc

Polecane posty

Gość Klarowka

Może ktoś wytłumaczyć o co chodzi w tym kwejku, jestem mało doświadczona a strasznie mnie to interesuje... ;) kwejk.pl/obrazek/1960843/to-uczucie.html

Gość Klarowka
na poczatku linka http://

Gość gość
Podczas seksu oralnego, po orgazmie koncowka penisa robi sie bardzo wrazliwa, kontynuowanie moze sprawiac bol:)

Gość gość
jak się robi delikatnie i z falami orgazmu to może być jeszcze lepiej :P

Gość Klarowka
czyli jak facet ma wytrysk to lepiej go juz nie dotykać, to sie tyczy seksu oralnego czy wszelakiego ?

Gość Borysin
Nie wiem jak to wygląda u innych facetów, ale ja zaraz po wytrysku muszę dać odsapnąć swojemu małemu, ze względu na to że po ejakulacji pojawia się taki dziwny stań w którym każdy dotyk sprawia takie poczucie dyskomfortu. Więc do wytryśnięcia nasienia każdy dotyk jest boskim przeżyciem, ale krótko po wszystkim wszystko mija i u mnie tak samo z popędem, na szczęście lubię się też bardzo tulić i całować, więc po wszystkim moja pani raczej nie czuje się jak przysłowiowy "zlew na..." wiecie co ;)

Gość gość
Borysin , potwierdzam , dziwne uczucie , nawet nie bol , ale cos nieprzyjemnego , przez pare minut nie do dotkniecia . ale tez sie przytulam i buzkuje .

ja mam tak samo, po wytrysku przez jakis czas dopuki calkiem nie opadnie to nie da rady go dotknac, dziwne uczucie. Chociaz kiedys po wytrysku dziewczyna brala go do ust i to akurat bylo bardzo przyjemne, wtedy dyskomfortu nie czulem zadnego.

Gość gość
Klarowka , koniecznie wyliz calosc ....i polknij . Na zdrowie :)