Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam taką fantazję

Polecane posty

Gość gość

Ja, mój mężczyzna i ona. Idziemy do łóżka w trójkącie :p Nie wiem czy bym nie spanikowała w ostatniej chwili, ale mam taką straszną ochotę spełnienia tej fantazji... Miałyście/mieliście podobne fantazje? Zrealizowaliście je? Jak się przygotowac? :p

Kiedys chcialem to zaproponowac mojej dziewczynie, ale jakos tak sie balem, a szkoda bo czesto o tym mysle. Marzy mi sie:)

Gość gość
Też się trochę boję powiedzieć mojemu facetowi, nie wiem jak na to zareaguje. Ale chyba muszę zaryzykować i mu zaproponować :)

musisz sie odwazyc jakos:) to napewno byloby duze urozmaicenie i jakie przezycie:) marzy mi sie taka przygoda ja i dwie kobietki:)

Gość gość
Też musisz zaryzykować, a może ona też tak fantazjuje? :) Trzeba spełniać swoje fantazje, bo życie jest krótkie! :)

troche sie boje zagadac , bo nie wiem jak zareaguje:) ale moze cos tam podpytam a po pewnym czasie zapytam wprost:) gdyby sie zgodzila, to mialbym raj na ziemi:) oddac sie dwom kobietom:)az mi cieplej sie zrobilo:)

Gość gość
Mi też :p Ja bardzo bym chciała spróbować z drugą kobietą i moim mężczyzną :) Może zapytaj ją jakie ona ma fantazje?

podpytalem, ale jakos nie chciala za bardzo o tym gadac,powiedziala jedynie ze czesto fantazjuje na temat zabaw z druga dziurka, bo jakis czas temu zaczelismy cos tam dzialac w tym kierunku:) a ja sie nie wychylalem z moja fantazja:) kiedys jej o tym powiem:)

Gość gość
Trzeba spróbować :p Najpierw jej fantazja, a później Twoja :) Może by dobrze zareagowała? A może byście porozmawiali ogólnie o różnych fantazjach i wtedy byś się dowiedział czy warto ryzykować :p Trzymam kciuki! :)