Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak jej powiedzieć żeby sie odczepiła

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat od 4 lat byłem w związku a od roku byliśmy zaręczeni. Kilka miesięcy temu poznałem uroczą Ukrainkę z która chciałbym spędzić resztę życia dlatego zerwałem zaręczyny, jednak moja była nie daje mi spokoju, nachodzi mnie i wydzwania nawet gdy jestem na randce. Jak jej przemówić że nie jestem już nią zainteresowany i żeby dała nam spokój?

Gość goscs
Powiedz jej żeby spie#dalała na drzewo, że to co było między wami to skaczone i zeby tego nie utrudniała. Nastepnie zastrasz policją ze nie życzysz sobie więcej smsow od niej, bo jesli jeszcze napisze jednego zglosisz o nachodzenie. Po tym powinna przestac a jak nie to idz zgloś. Masz murowane ze sie odczepi, nastepnie usun jej numer i nie pisz jakbys kompletnie jej nie znał.

Gość gość
Sam jestes sobie winny ,, jestes niestabilny emocjonalnie to samo zrobisz z ta Ukrainka . Obiecywałes jej wspólne zycie po co ?? Sam nie wiesz czego chcesz i jak ona ma sie czuć ?

Gość goscs
Dobra głupie pomarańczki nie srajcie juz do chłopaka nie jestescie lepsze, baby to notorycznie robią ze rzucają od tak faceta dlatego zamknijcie morde.

Gość gość
ok*****a ruska ta c****kaze co to zycie; gratulacje cymbale1!!!

Gość gość
Raczej nieustabilizowani są Ci którzy zmieniają dziewczyny co kilka miesięcy. Ja z nią byłem 4 lata ale teraz dobrze wiem czego chce i ona tego mi nie da. za to Ukrainka jest dla mnie w sam raz

Gość gość
Człowieku po co z nia byłes ? Znudziła CAi sie i tyle to samo bedzie z Ukrainka a nie że jest w sam raz...izachowujeaz sie jak gówniarz .

Gość gość
a w czym lepsza jest ta ukrainka od twojej byłej?

Gość gość
"ok*****a ruska ta c****kaze co to zycie; gratulacje cymbale1!!!" Mój znajomy ma ukrainke za zonę i bardzo sobie chwali, a ta moja to jej koleżanka więc nie biorę kota w worku.

Gość gość
dajcie spokój, przecież to na kilometr śmierdzi prowokacją :-) to zwykły stulejarz, któremu się marzy, że ma wybór w kobietach.

Gość gość
"ok*****a ruska ta c****kaze co to zycie; gratulacje cymbale1!!!" Mój znajomy ma ukrainke za zonę i bardzo sobie chwali, a ta moja to jej koleżanka więc nie biorę kota w worku. " Człowieku po co z nia byłes ? Znudziła CAi sie i tyle to samo bedzie z Ukrainka a nie że jest w sam raz...izachowujeaz sie jak gówniarz" Wiec jak ktoś z kimś zerwie to już od razu gówniarz? Byłem z nią bo wydawała się dobra jednak im dłużej z nią byłem tym bardziej wychodziły różnice między nami i zaczynała mnie drażnić. " a w czym lepsza jest ta ukrainka od twojej byłej? " Jest bardziej kobieca, nie marudzi i cieszy sie na mój widok jak mały piesek. dużo by opisywac

Gość gość
Kobieca ?

Gość nie ma za mną nic
prowo ludzie nie piszcie

Gość gość
"dajcie spokój, przecież to na kilometr śmierdzi prowokacją usmiech.gif to zwykły stulejarz, któremu się marzy, że ma wybór w kobietach." nigdzie nie napisałem że przebieram kobietami jestem stały w związkach a to nie jest prowokacja tylko zwykłe pytanie

Gość gość
kobieca? to tamta była męska?

Gość nie ma za mną nic
PROWO

Gość gość
Ja się jej nie dziwie, zaręczyny to poważna decyzja. To prawie jak ślub i uważam, że jeśli ktoś jest zaręczony to myśli poważnie o tej drugiej osobie, a nie pojawia się pierwsza lepsza jakaś dziewczyna i wszystko c**j strzela. Jesteś niestabilny i pewnie zrobisz tak jeszcze nie raz. Teraz wydaje Ci się, ze z tą Ukrainką chcesz spędzić resztę życia, ale co zrobisz wtedy gdy pojawi się znów jakaś nowa i zawroci Ci w głowie? Zrobisz to samo, tylko lepiej zrób to przed ślubem, a najlepiej jeszcze przed zaręczynami :-)