Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozmiar stanika

Polecane posty

Gość gość

witam Przed ciążą nosiłam rozmiar G. Teraz "mieszczę" się tylko w stanik pseudo sportowy. Czy teraz, żeby stanik był odpowiedni po porodzie kupić sobie rozmiar"I" czy "J"? Jak sądzicie?

Gość mmmm25
teraz kus sobie wygodny stanik na czas ciąży a z własnego doświadczenia wiem że po urodzeniu najwygodniejsze są te do karmienia, a one mają dość rozciągalną miseczkę więc można kupić na oko

Gość gość
Nie ma rozmiaru g:/ doksztalcie sie. Ludzie. Rozmiar podaje sie tylko z obwodem.

Gość gość
A chociazby dlatego,ze. Mogl ci sie zmienjc obwod pod biustem i miseczka dlaje moze byc g.

Gość gość
o to sory 80G. szokująca różnica!

Gość gość
o to sory 80G. szokująca różnica!

Gość gość
Rozmiar/wielkość miseczki- G.Pierwsze słyszę ,że takiego nie ma....:P

Gość gość
nie obwód jeszcze się nie zmienil, ale miseczka na pewno, W żaden stanik "nie wchodze" a nawet ze sportowego z każdej strony cos wystaje:/ masakra i pewnie po porodzie mi tak znowu zostanie, bo przed I ciążą mialam F a po juz G. eh

Gość gość
Ja przed ciążą nosiłam 70F, do karmienia miałam 75H, a teraz 3 lata po ciąży 70G.

Gość gość
Nie o to chodzi. Jest i miseczka K. Ale sama litera nic nie mowi. Jak mam miseczke E. I jakie jest wasze skojarzenie? Pewnie,ze biust jest spory. Tylko,ze mam 65E. A to roznica,bo w 80E bym sie topila.i nie chodzi o pod biustem tylko o miseczke. Miseczka miseczce jest nierownammo takiej samej litery. Jakbym miala wlozyc stanik z obwodem 80 (bylby zle dobrany) ale wtedy miseczka bylaby B. I co bisut mi zmalal? Nie,tylko litera sama w sobie nie stanowi rozmiaru.