Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KatrinusKatrinus

poszukuję mężczyznę do w wieku od 25 do 40 lat

Polecane posty

Gość KatrinusKatrinus

witam mam na imię Kasia mam 19 lat jestem singielką i poszukuję faceta ( dojrzałego ) do towarzystwa , jestem milą spokojna i otwarta na propozycje , wymagań co do facetów nie mam chociaż dobrze by było jak by był wysoki bo sama mam 2 metry i 2 cm. Ogólnie jest bi ale ostatnio postanowiłam poszukać mężczyzny , ponieważ zerwała ze mną moja była kobieta stu procentowa lesbija starsza o 23 lata. Jeśli dojdzie do spotkania to nic nie wykluczam nie jestem grzeczna bardzo lubię jak mnie wielu mężczyzn obściskuje szczególnie okolice ud i bioder jest to dla mnie granica moralnośc**** między koleżeństwem a czymś więcej więc pozwalam na to każdemu tak jak na masaże w miejscach nie imtymnych. Dodaje swoje zdjęcie , i proszę o niekrytykowanie mnie że szukam tutaj kogoś każde miejsce jest dobre internet także. pozdrawiam http ://zapodaj.net/7b8fcce2079ff.jpg.html

Gość KatrinusKatrinus
nuda tutaj jak nie wiem

Gość gość
nom fakt jestes wysoka ale szczera poklikam ale nie tu 32445714b pozdrawiam to nr gg

Gość gość
witaj;)Chętnie Cię poznam,napisz na mój e-mail jarokra66@wp.pl pozdr

Gość gość
Hmm jak dlamnie to trochę za duze giry masz szczególnie kolana o nr buta to nie pytam mam 165cm i niechcial bym z tobą do łóżka pójść jakoś wydajesz mi się nie zrownowazona jak bestia jakas

Gość gość
Pytanie - czemu ma sluzyc to ogloszenie? Jak naprawde wygladasz? Jesli tak jak na zdjeciu to dlaczego zamieszczasz zapewne znalezione w sieci? Kobieta na zdjeciu ma 206 cm, nie 202, a forma jej imienia po polsku nie jest Katrinus, czy Kasia, a raczej Karolina... Byloby dziwne jakby tego nie wiedziala, bo jest modelka i zapewne wpisuje te dane dosc czesto :-). Jak sie wstydzisz to napisz(z checi zaspokojenia ciekawosci) na email: pmetr@oink.co.uk

Gość gość
Ona modelka to chyba żart co z tego że wielka ale gruba i uchydna

Gość gość
165cm facet to jakis knyp ja mam 186, ale niestety ponad 2 metry do dla mnie zdecydowanie za duzo :)

Gość gość
Buhaha masz za duże nogi żeby się z nimi bawić są za grube