Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tentatrice8

seksowna czy nie

Polecane posty

Hej, chciałabym żebyście po załączonych zdjęciach ocenili moje ciało- obleśny grubas czy seksowna kobieta? Na ile kilogramów ocenilibyście moje ciało? Piszę z ciekawości, bo nie mam najmniejszych problemów jeśli chodzi o relacje z facetami dotyczące seksu i nie cierpię na brak zainteresowanych, jednak niewielu z nich potrafi zaangażować się uczuciowo, chodzi im tylko o seks... W mojej stopce widzicie link do trzech moich zdjęć:)

Gość gość
spadaj trollu!!

Gość gość
szczerze ? Taka sobie :P Od 21 letniego chlopaka :) Moze czas pobiegac troche? :)

hahaha, nie, chce się dowiedzieć jak dla przeciętnego, niestronniczego człowieka wygląda moje ciało. Raczej wynika to jasno z treści mojego posta:)

Gość gość X
z 80kg pewnie ważysz? na tym ostatnim zdjęciu wyglądasz całkiem spoko

Gość boond
co tu oceniac kobita jak sie patrzy z no ze sie wyraze ładnymi miechamy i niezłym kowadłem blondynka okolo 88 kg mila sympatyczna skromna osoba

haha wrzuciłam ten sam temat na jeszcze jedno forum i zostałam tak obrzucona hejtami, że śmieję się do rozpuku przed komputerem ;)

Jeśli chodzi o mnie, nie mój gust, jeśli chodzi o wygląd, bo o to pytasz. Wolałbym szczuplejszą jednak kobietę.

Gość gość
Lubię odważne kobiety. Często zakochuję się w kobietach przebojowych. Myślę długo o takiej kobiecie, która lubi być w centrum uwagi. Przyciąga mnie to.

Gość xelofont
tentatrice8, widzę, żeś niezmiernie wrażliwa kobieta, chętnie Cię wypieszczę... i wycmokam, jeśli pozwolisz