Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość 12345

Zdrada męża z najlepsza przyjaciółka

Polecane posty

Gość gość
Hehe, uważaj c**ka zeby Cię Ksawery nie porwał...Wieje jak h*j

Gość gość
ale w końcu spotkałeś tą jedyną? czy dalej szukasz? Bo wiesz pewno będzie trudno... a latka lecą...

Gość gość
wiesz, co ja bym zrobiła? odeszła, wyprowadziła się, zabrała dziec*****szła do byle jakiej nawet pracy, doj***** mu mega alimenty. jak znam życie *****czowi nowa kochanica się znudzi prędko. wiesz czemu ona jest lepsza? bo nie jest matką jego dziec****an i władca nie musi być przy niej odpowiedzialny za nic. prawda taka, że facet żenić się chce, dzieci chce, ale kobieta to wszystko robi. oni kochają wolność. jak tylko d***** zaciąży, zapragnie ciebie z powrotem. czemu? bo ty już urodziłaś, nie jesteś w ciąży. a ona będzie. a co to oznacza? humory, zachcianki, masakrę. wróci. ale go nie przyjmiesz. k****a zakłamanego.

Gość gość
gość z 23:09 i co spotkałeś taką która nie jest księżniczką.. będzie trudno bo wiesz latka lecą!

Gość Gosciowka11111
wierz mi, ze tej francy szybko przejdzie gdy bedzie musiala sie waszymi dziecmi zajmowac zwlaszcza ze tatus w drodze. Radze ci zwalic im dzieci na glowe bo inaczej to oni sa jak na wakacjach. A takiego wala! Wakacje zrob sobie Ty a dzieci do nich! Po miesiacu masz meza i rodzine z powrotem. Zareczam Ci!

Gość gość
Tak, spotkałem. Ona pracuje i jest wspaniałą kobieta...Nie jest piękna ale ma w sobie to cos. Dba o siebie i myśli o mnie...A dla faceta to ważne

Gość gość
zachowujesz sie jak dziecko według mnie. Nic nie robisz poza oporzaszaniem dzieci ktore poł dnia siedza w szkole? Nigdy nie pracowałas..i szukasz wymowek zeby tego nie robic? Z małych miast ludzie dojezdzaja do pracy do wiekszych. Lepiej otrzezwiej teraz. Pozniej bedzie jeszcze gorzej. Meza kopnij w d. Bo nic nie warty i wez sie chyc czegos a nie badz utrzymanka. Mamy XXI kobiety pracuja.

Gość gość
czyli wszystkiego nie można mieć bo nie jest piękna..... i kiedyś zacznie Ci to przeszkadzać.... i wtedy zasilisz się dupodajką. ach wy faceci

Gość gość
gość z 23:19, jestem z moja kobieta już 10 lat jest wciąż z***biscie. A ty jak jesteś wrózka to po cholerę na forum siedzisz? do kuchni, fusy wyprodukuj, czarny kot na stół i kula, i heja...:) Pozdrawiam wszystkie sfrustrowane

Gość takajedna111
Bardzo mądre słowa gościa z 2013-12-07 22:46:38. Miałam podobne przeżycia i podpisuje się pod proponowanymi radami obiema rękami. Trzymaj się! Dasz sobie radę!

Gość hypokryzja delikatna
wiem że ogromnie cierpisz i przepraszam cie za ten atak teraz , ale w*******ą mnie takie baby jak ty mąż cie zdradził a ty obwiniasz te drugą , to typowe dla" głupich" bab. Większość mężczyzn obwinia swoją połówkę a nie faceta , który ją przeleciał. Twój mąż ma czelność jeszcze sie zastanów? kurde kobieto on cie nie kocha , on nie ma wyrzutów nawet co zrobił. powiedzmy ze z tobą zostanie i co?! masz świadomość tego ze on był z inną w której się zakochał nie miał wyrzutów a jeszcze sie zastanawiał czy nie odejść pomyśl przecież on zrobi to drugi raz bo wie ze będzie mógł, a możne on nadal będzie sie z nią spotykał na boku .

zastanów się alimenty masz około 1500 zł na każde dziecko 500 zł gdyż ty nie pracujesz a on ma firmę, udowodnisz w sądzie zdradę a z mieszkania cie nie wyrzuci z 3 dzieci sąd na to nie pozwoli. przestań go bronić i szukać winnych. słuchaj całe prawie życie siedzisz w domu nie pracujesz chcesz do końca chować głowę w piasek- w domu. poszukaj pracy przestań szukać problemów

Gość takajedna111
hypokryzja delikatna - tu jest dość trudna sytuacja. Zdradził mąż i zdradziła przyjaciółka. Ma prawo ja tez obwiniać.

takajedna111 - zgadzam się , ale większe pretensje i ma do niej nie do niego. kobiety mają to do siebie , że często obwiniają "wszystkich" tylko nie ty co najbliżej winny stoją , bo dla nich jest to bardziej wygodne. ach te kobiety ;)

Gość gość
Autorze wpisu powyżej - chyba nie doczytałeś , że tak "druga", to nie była nieznana kobieta, która o istnieniu autorki wątku nie wiedziała, tylko jej najbliższa przyjaciółka- która pod pozorem przyjaźni wślizgnęła sie do jej domu, udając przyjaźń uzyskiwała od autorki wiedze o jej życiu, problemach małżeńskich , tak jak to kobiety plotkują i potem tę wiedze wykorzystała- dla męża autorki stałą się idealną partnerką. Mąz jest winien, ale ta przyjaciółka _ "Panie Boże strzeż mnie od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradzę".

Gość gość
Autorko wątku , nie napisałam ci, że masz być dla męża i przyjaciółki miła, tylko masz być mądra, spokojna i wyrafinowana. Co dał ci telefon do tej suki, wystraszyłaś ją -czym?, wyrzuty sumienia w nie wzbudziłaś, no nie żartuj, nie miała ich gdy sypiała z twoim mężem, to tym bardziej nie ma ich teraz- ty się przed nimi odkrywasz, twój, krzyk, płacz, rozpacz, oni , zwłaszcza ta suka , widzą jak cierpisz, po co? Chcesz ich litości? To poniżające uczucie. Nadpobudliwość można opanować, ja mogłam, to i ty możesz. Kalkuluj na zimno, to gra, jak poker. Każdy twój ruch powiniem czemuś służyć, jak sama sobie nie dajesz rady, idź do psychologa, niech toba pokieruje , poczujesz się lepiej i racjonalniej ocenisz sytuację. Poza tym spokój, klasa i obojętność zawsze robia wrażenie. Do "przyjaciółki" zadzwowniłaś, stało się, ale więcej g***a nie ruszaj, no pomyśl, czy jak będziesz w g***o kijem walić to pachnieć zacznie, czy co?

Autorze wpisu powyżej - hhhhh przecież nie mówię , że przyjaciółka jest niewinna i zgadzam się z tym że jej rzekoma "przyjaciółka" wykorzystała wszelkie informacje , aby wśliznąć się w ramiona jej męża co gorsza sądzę ze jej rady były jadem przepełnione dla ich związku, ale często kobiety mają to do siebie , że obwiniają te drugą bardziej niż samego partnera gdyż jest tak wygodniej dla niej i jej związku , który może przetrwać.

Gość daj sobie spokój
i nie jeździj za nim nawet. im wiecej bedziesz robic tym gorzej ! bedzie Ci robił na złosć. dla Ciebie najlepiej będzie jak bedziesz siedziec w domu, zajmij się sobą, nie rób mu awantur itd.. Wiem, że nie jest łatwo, sama byłam zdradzona i z doświadczenia wiem, że im bardziej pokazujesz, że masz to gdzieś, tym bardziej on zacznie rozmyślać.. W końcu może zmądrzeje. Mojemu myślenie zajęło pół roku, ale jednak...

domyślam się , że jest ci ciężko naprawdę powiem ci , że moja koleżanka również miała taką sytuacje tylko , że on jej sam powiedział i się wyprowadził do niej. ona była totalnie załamana wszystko jej mówiła o kryzysie w ich małżeństwie itp ona to wykorzystywała. Kiedyś 6 osób czyli 3 pary pojechali na wakacje wiesz o tym , że kiedy moja koleżanka spacerowała z dziećmi i z drugą parą znajomych , którymi była w Chorwacji to przez ten cały pobyt oni grzmocili się w pokoju wymyślając dla swoich partnerów wymówki bo oboje byli w małżeństwie. moja koleżanka po zdradzie męża i "przyjaciółki" analizowała wiele i uwierz mi to było okrutne do czego dochodziła, ale pozbierała sie ma dzieci miała dla kogo walczyć. jest szczęśliwa poznała kogoś.jest mocniejsza a na pewno szczęśliwa . pozdrawiam cię i trzymam kciuki, ps. spójrz na męża bardziej krytycznym okiem jeśli ona go chce to niech sobie go weźmie są siebie warc****

Gość Gość 12345
Przyjechał rano, nie wiem co mnie napadło, ale uprawialiśmy seks, ostry i namiętny, a on potem wyszedł i powiedział ze nie wróci na noc, ja mu na to, ze chce rozwodu i alimentów,, a on, ze nigdy rozwodu mi nie da, bo nie chce skandalu w rodzinie a z kochanki nie zrezygnuje i ma byc tak jak teraz znaczy trojkat

Gość facet z południa
Autorka może by zastrzegla nicka?