Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diopaula

Cp dostały wasze dzieci od waszych teściów na mikołaja

Polecane posty

Gość gość
nic bo moim teście nie są sponsorami moich dziec***** za tym żyją znacznie gorzej niż my tzn biedniej. często my im pomagamy. i jest mi zawsze głupio jak jeszcze im kupują

Gość gość
to ja z 9:47 nie wychowałam sam poukładał sobie w glowce ze babka jest beznadziejna, nie bawi się z nim, nie zajmuje, krzyczy na niego, szczuje go np. pokazuje mu coś i to chowa i mu nie da więc o jakim materialiscie mówisz? moja babcia a jego prababcia tez mu nic nie kupuje a ja kocha, bo ona się z nim przynajmniej pobawi i nie mowi ze jest opóźniony............

Gość gość
Puzzle z 9 elementów 4 kombinacj***ardzo fajny prezent a od moim rodziców nic ale na co dzień babcia kupuje mu różne rzeczy, często je obiady itd. Ogólnie nie oczekiwałam prezentów na Mikołaja. Miło że dostał ale jakby nic to też dobrze, 6 grudnia to symbolicznie słodycze a że dziecko jeszcze nie je to taki drobiazg jest ok. Nie wychowujemy konsumpcyjnie na gwiazdkę też nie góra prezentów tylko po jednym.

Gość gość
Sanko, ksiazeczki, owoce, slodycze

Gość gość
*sanki

Gość gość
Polska zginie.....mlode pokolenie wychowane przez tak beznadziejne baby. Nie ma szans.