Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poznanski kwiatek polny

Czy znacie osobiscie osoby ktore schudly bardzo duzo

Polecane posty

osobiście kiedyś schudłam 42 kg. Obecnie po trzech ciążach znowu mam co zrzucać, do lata pożegnam w sumie 45 (17kg mam za sobą)

Gość gość
ooo :)

Gość Olcia Dubicka
Ja schudłam 27 do 30 kg i utrzymuję wagę. Waga się waha wiadomo z jakich powodów :p Mnie panienka u której zajmuję się maluchami poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej jedno opakowanie w prezencie a też można je nabyć na allegro. Jako że najskuteczniej jest przyjmować je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w zniżonej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po miesiącu spaliłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z treningu to tyle co wyprawy z potomkami którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie PL przez głównego inspektora sanitarnego. Skład to tylko naturalne składniki co zarazem nasila bezpieczeństwo

Gość gość
Forever Slim ! znowu ta reklama w każdym wątku tylko z inną historią, nie można i zabanować?

Gość gość
schudlam 37 kilo niestety mam po roku 10-12 na plusie :( ze swojej winy zazeranie stresu, nieszczesliwej milosc***problemow rodzinnych dzisiaj rano jak weszlam na wage to chcialo mi sie plakac, ze zaprzepaszczam to co osiagnelam zamiast porbowac dalej chudnac, wciaz jestem gruba i duzo mam do zrzucenia jak na razie dzisiaj sie trzymam rano owsianka na wodzie z odrobina mleka na lunch duza miska pomidorowki zabielanej jogurtem i niestety jeden pierniczek, ja nie wiem czy to tylko tak do mojego biura ludzie znosza tony slodyczy czy inni tez tak maja na kolacje planuje jajecznice bez tluszczy z 2 jajek papryki i pomidorow.

Kurde jak mnie ta Olcia drażni na kafe, ja pie rrr ... JA MAM 33 KG DO ZRZUCENIA :D póki co 3,5 za mną a w środę ważenie po 2 tygodniach :)

Gość Kasenieczka99
Ja zrzuciłam 28 kilo. Jak dla mnie jest to rekord. Stosowałam dietę od dietetyka i ostre ćwiczenia. do tego wspomagałam się takimi kapsułkami na odchudzanie - www.skracaj.com/0cca.html i w niecałe 7,5 miesiąca pozbyłam się tej nadwagi.

Gość gość
Ja schudlam 45 kg :P

Gość SylwiaFilkusik
Wow, gratulacje:) I powodzenia, podziwiam was!!