Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przygotowujecie się do wesela Panny młode

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi głównie o wygląd :) Czy przechodzicie na jakąś dietę? Zaczynacie ćwiczyć ? Zapuszczacie włosy ?

Gość gość
ja nie robiłam nic mam figurę idealną 170cm i ważę 56kg 3 razy w tyg po 2h ćwiczę więc dodatkowo nic nie robiłam włosy mam za łopatki więc zapuszczać nie musiałam:)

Gość gość
ja też mam 170 i 59 ale mam ciałko trochę flakowate mam zamiar pozbyć się cellulitu i trochę wyszczuplić ramiona w tym dniu musi być perfekcja

Gość gość
myslicie ze to jest najwazniejsze?????????niektore "panny mlode" sa bardzo plytkie ;/ smiac mi sie chce nieraz widze przypadki jak panny mlode chcialy swietnie wypasc w tym waznym dniu a efekt??? zbyt mocno opalone solarki z nuta pomaranczy , zaczesany na bok lok i masa tresek doczepionych wlosow i na lbie tworzy wam sie kopula i myslicie ze tego nie widac a no i szczyt zenady tipsy swiecace drobinki no bo przeciez to ten dzien wiec musi byc kicz aha no i do tego aby uzupelnic ten weselny LOOK suknia princeska gora scisnieta ze cyce wrecz wyskakuja wam z gorsetu a dol rozbałuszony ze suknia zajmuje pol sali ;/ hit sezonu doczepione zabie rzęsy bo dzisiejsze panny mlode nie znaja umiaru , i makijaz ...... temat rzeka. przykladowo ostatnio bylam swiadkiem takiej typowej wiesniary mloda , oczy pandy smoky eyes rodem z klubu od nasady rzęs cień aż po luk brwiowy a kącik perłowy no i jasna pomadka perlowa pomadka . porazka na calosci a panienka pewnie myslala ze wyglada swietnie ale przesadzila

Gość gość
aha i przestancie sie szpecic nieraz panna mloda lepiej wyglada w szary zwykly roboczy dzien niz w dniu wlasnego slubu.,.

Gość gość 11 11
miałam doczepiane rzęsy:D ale 5 pojedynczych rzęs w kącikach oczu, żeby je powiększyć nie opalałam się bo w październiku wyglądałabym sztucznie, opalenizna została mi po lecie:)

Gość gość
zakladamy sliczne sukienki i tancujemu no nie wiem jakbym se poradzila z tym ❤️ aaah filmik taki piekny filmik tralala no no wlasnie no 🌼 www.youtube.com/watch?v=H3VsYINcR2I 🌼

Gość gość
ja się odchudziłam