Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mezowi a gwiazdke

Polecane posty

Gość gość

mam maly problem,niedlugo gwiazdka a ja chcialam kupic mezowi prezent tylko nie wiem jaki, maz pracuje w anglii i wroci na swieta, jestesmy malzenstwem niecale pol roku, chciala bym zeby to bylo cos fajnego i mogl to zabrac ze soba do angli, kosmetyki napewno ,

Gość gość
w styczniu bedziemy rodzicami wiec moze cos z tym zwiazane, sama nie wiem

Gość gość
Jak kupuje swojemu zegarek Disela. Moj tez pracuje w Angli przylatuje 24 grudnia.....Uwazam ze dobry prezent zawsze bedzie miał przy sobie czesto sie zrka na zegarek wiec moze bedzie czesciej myslał o mnie :)

Gość gość
bardzo fajny prezent ale zegarek juz kupowalam bo jestesmy razen juz prawie 7 lat , wiec dlatego juz brak pomyslu, zazdroszcze ci moj wraca dopier w drugi dzien swiat, i chciala bym mu sprawic niespodzianke i dac jakis prezent

Gość gość
swietna stronka dziekuje

Gość gość
moze jeszcze ktos cos podpowie:)

Gość Naprawdę nie masz pojęcia
jakie zainteresowania czy preferencje prezentowe ma Twój mąż? Z tym czasem spędzonym wspólnie i problemami prezentowymi to jakaś bzdura, bo ja po 13 latach nie mam problemów, co nazjwyzej takie, który prezent tym razem odrzucić.

Gość Naprawdę nie masz pojęcia
jakie zainteresowania czy preferencje prezentowe ma Twój mąż? Z tym czasem spędzonym wspólnie i problemami prezentowymi to jakaś bzdura, bo ja po 13 latach nie mam problemów, co nazjwyzej takie, który prezent tym razem odrzucić.

Gość gość
nie ma konkretnych zainteresowan, teraz interesuje sie tylko corcia ktora niedlugo nam sie urodzi:)

Gość gość
ja nie mam zamiaru sie wysilac i temu debilowi nic nie kupie. bo on dla mnie zapewne nic nie bedzie mial,. albo kupic dezodorant za 10zł i powie ze jak zwykle nie ma kasy. a najlpeszy preznet do kop w d**e i wyad z domu. nie ciepie smaciarza.

Gość gość
PODNOSZE