Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

emmaljunga jedo bartatina jedo neiva czy roan kortina

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

zakladajac ze cena nie gra roli, ale funkcjonalnosc i ma wytrzymac co najmniej 2 dzieci

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
roan marita mialo byc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam jedo bartatina ALU - kto艣 zwr贸ci艂 uwag臋, 偶e to ci臋偶ki czo艂g... z aluminiowym stela偶em nie jest tak ci臋偶ko. sama wnosz臋 gondol臋 z dzieckiem. mam te偶 PLUS z pasami sk贸rzanymi zamiast tych plastikowych resor贸w, bardzo si臋 sprawdzaj膮 i ELEGANCE - te wi臋ksze ko艂a ze szprychami. a i gondol臋 w wersji MEMO - ma regulacje k膮ta le偶enia dziecka z zewn膮trz i sk贸rzan膮 r膮czk臋 do przenoszenia gondoli (w klasycznej s膮 to materia艂owe pasy po bokach, widzia艂am na w艂asne oczy jak si臋 jeden urwa艂). ja jestem zadowolona z tej gondoli, bo spacer贸wk臋 dopiero b臋d臋 rozk艂ada艂a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciezar mi nie przeszkadza. a jak z jakoscia wykonania tego wozka? myslisz, ze przetrwalby 2 lub 3 dzieci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tr贸jki nie zniesie na pewno :) a dw贸jka? ja go mam na razie nieca艂e p贸艂 roku ale mocno go eksploatuje, wygl膮da na solidny, ale czy a偶 tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a moze jeszcze jakies posiadaczki tych wozkow sie wypowiedza np. emmaljunga cieszy sie opinia dobrej jakosci, ale gdzies w necie wyczytalam, ze jest marna i kolo czy cos sie rozpadlo

Udost臋pnij ten post