Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tycie przed okresem

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie dotyczace tycia przed okresem... wiem ze w tym czasie magazynuje sie woda w organizmie, ale nie wiem,czy to polega tylko na tym, ze przybieramy na wadze przed miesiaczka, czy po prostu "wygladamy" na grubsze? bo niestety zauwazylam ze potwornie powiekszyly mi sie uda i brzuch, i nie wiem czy to przez to "tycie" przed okresem czy po prostu przytylam...chociaz nie obzeralam sie niwadomo jak, zeby AZ tak przytyc w tak krotkim czasie!! :o

Gość gość
prosze o odp

Gość gość
co za bzdura, przed @ moze powiekszyc ci sie brzuch badz piersi, to wszystko.PRZYTYLAS I TYLE.

Gość gość
to skad tyle "bzdur" w necie na temat tego, ze puchna tez nogi?? to ze u ciebie powieksza sie brzuch i/lub piersi to nie znaczy, ze u kazdej kobiety jest tak samo :o

Gość gość
przed @ mozna utyc az tyle co pisze autorka?? haha a pozniej po @ schudnac, gorszej bzdury nie słyszałam, chyba mozg jeszcze puchnie moze i dupa

Gość gość
jesteś obrzmiała bo organizm zatrzymuje wodę stąd obrzęki ja zawsze przed okresem ważę 3 kilo więcej, bo zatrzymuje się woda, jestem obrzęknieta nawet na twarzy a do tego mam strasznie leniwe jelita i wszystko się we mnie "gromadzi" już w pierwszy dzień okresu wszystko schodzi i ważę te 3 kilo mniej

Gość gość
3 kilo to nic,trudnozauwazyc,jakbys autorko przytyla np.10kg tonroznica by byla masakryczna

Gość gość
bez przesady nie napisalam ze mi przyszlo po 10 cm w obwodzie... poza tym jak mowilam JADLAM CALKOWICIE NORMALNIE! wiec nie wiem po czym tu tyle przytyc... po prostu widze roznice golym okiem jesli chodzi o powiedzmy ten tydzien a poprzedni... :o

Gość gość
nie wazylam sie ani nie mierzylam,po prostu widze w lustrze roznice...

Gość gość
to sie z waż ,boze co za problem, moze c****szlo 3kg przed @,a po @ ci zejdzie,KOGO TO OBCHODZI,CO ZA PROBLEMY haha

Gość gość
po prostu pytalam na czym to polega, baranie 🖐️

Gość gość
to chyba masz idiotko ze 14lat,ze o takie bzdury sie pytasz.