Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak was motywuja w pracy do pracowania

Polecane posty

Gość gość

kochani, czy ktos moze sie podzielic pomyslami jak zmotywowac swoich pracownikow do pracy. mam grupke ludzi ktorzy w sumie wykonuja mimum jakie maja ale jednak oczekiwania od glownego menadzera sa takie ze ktos , no choc jedna osoba wyjdzie z jakas inicjatywa zeby zrobic cos extra ale mimo zachecania nic sie nie zmienilo. nie chce ich 'straszyc' utrata pracyw przyszlym roku bo wiem ze budzet bedzie mniejszy i niestety musimy stracic jedna pozycje ale chcialabym zeby sami cos zrobili. problem polega tez na tym ze nie jest to praca zwiazana ze sprzedaza gdzie wyniki ich pracy sa widoczne ale to praca administracyjna . jesli ktos moze podac jakies przyklady bylabym wdzieczna.

Gość gość
pozwlniac leni a zatrudnic takich co chca pracowac!!

Gość 0 Terenia 0
Ja bym ich po w*********lała na zbity pysk w środku zimy 🖐️ Masz za miękkie serce dla tych obiboków :O Dlatego w niedalekiej przyszłości ty utracisz stanowisko, ponieważ się nie nadajesz 😴 Zacznij się rozglądać za pracą przedszkolanki :classic_cool:

Gość gość
Mnie demotywują, tzn. nie dostałam obiecanej premii, więc obijam się na Kafeterii. Ale powiem Ci, że musisz ich poznać i dowiedzieć się co ich ciekawi, co oprócz kasy jest dla nich ważne. Choć kasa motywuje najbardziej. Poza tym kursy, szkolenia, różne nagrody, pochwały - ale to już indywidualnie, musisz ich po prostu poznać ;-)

Gość gość
nie martwcie sie, za niedlugo niezaleznie od tego czy jestescie pracusiami czy obibokami, to i tak was zwolnia tylko dlatego, ze jestescie Polakami :P