Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powoduje ze facet sie zakochuje i chce sie angazowac w zwiazek

Polecane posty

Dziewczyny! !! Co wy macie z tym grzeczna i niegrzeczna w łóżku? ?? Każda kobieta jest niegrzeczna w łóżku! !!-jeśli samiec tego chce:)

Cukierek, nie każda. Ile tu tematów na, że jedna sie brzydzi loda, drugą obrzydza jak sperma wycieka z c***ki. Nie każda. Niektóre mają niskie libido, są kłodami w łózku

Gość gość
cukierku no chyba nie każda, bo co i raz ktoś piszę, że trafia na taką, co tego nie zrobi, tamtego nie zrobi, a seks to jak kara, albo z litości dla męża, bo nie lubi

Gość gość
normalna na codzien, towarta w łozku, zaufanie obustronne, tu nie chodiz zeby sie zachowywała jak jakas skonczona szmata, tylko naturalnie, bez zmuszania itp, zeby sama tez wykazywała checi na lepsze a nie np lezała jak kłod ai zrob mi ograzm, starac sie maja dwie strony anie jak wiekszosc kobiet chyba uwaza ze dobry seks to wina tylko partnera, ludzie to sa podstawy...

Gość gość
no proszę, jednocześnie w tej samej minucie, o tym samym napisałyśmy :)

Bo niewiedza cukierka aż prosi się o uzupełnienie. Trafi potem na kobietę i będzie myślał, że będzie niegrzeczna, "bo każda jest" :P

O właśnie. Facet chce normalnej na co dzien i otwartej w łóżku. Tylko że takie coś może otrzymać, gdy sam jest normalny i sam nie leniwy w łożku, a nie trzy ruchy bez gry wstępnej i już. WYmagajmy jak sami dajemy dużo :P

Łóżko to nie jest temat na kafe! Co mnie obchodzi co pisze na kafe? To nie ma znaczenia:) Wy jakoś dziwnie postrzegacie rzeczywistość:) X Kiedy z nią pisałem to czułem że jest kobieca-bardzo:) Kiedy wysiadlem z auta i spojrzałem na nią to widziałem że jest-kobieca! Kiedy ją pocałowałem to była kobieca:) Bo ona jest i zawsze będzie-kobieca! Ha ha co za temat?

Gość gość
Wyglad :)

Gość gość
cukierku biorąc pod uwagę, że siedzisz w pokoju życie erotyczne, to chyba normalny temat i to, ze o seks odpowiedzi się ocierają

Ja swoją definicję suki opisałem wcześniej. Suka jak dla mnie musi mieć nieziemski temperament, tupet, być zarozumiała, arogancka i uważać się za lepszą od innych. Taka kobieta jest inteligentna, pewna siebie, potrafi manipulować mężczyzną, doprowadzić go do obłędu. To kobieta, która zawsze zdobywa to, czego chce. Drugi link w moim podpisie, pani z kieliszkiem - to jest właśnie suka. Przynajmniej tak się mnie kojarzy ten obrazek. Wyuzdana, arogancka k****. Mniam :-)

Gość gość
manipulantka absolutnie nieeeeeeee

Gość gość
Choroba psychiczna

Gość gość
czyli jeżeli twierdzi że "wariuje" na moim punkcie - z wzajemnością ;) jeżeli martwi się i troszczy się o mnie - z wzajemnością ;) jeżeli jest chemia - z wzajemnością ;) JEST DOBRZE ? HURRA!!!! 🌻

Gość gość
niezawodny trik na faceta , bądź bardzo dziewczęca, nie bądź umalowana jak tapeciara, często się uśmiechaj, nie bądź zbyt łatwa, faceci nie lubią łatwych zdobyczy, cieszą się nimi jak pies mięsem, prędzej czy później Cie zwróci :D ale też nie graj bóg wie jakiej niedostępnej, nie bądź rozkrzyczana szczególnie jeśli facet jest nieśmiały, wtedy to klęska, wiem sama to przerabiałam przestraszy się. Ładnie się ubieraj, jeśli masz ładne piersi zakładaj bluzki które go pokażą typu fajny t-shirt, możesz założyć mini jak masz ładne nogi. Pamiętaj słuchaj faceta, oni lubią jak się ich słucha, nie przerywaj. Pesz się kiedy się na Ciebie popatrzy, wtedy będzie myślał że jesteś bardzo dziewczęca i naturalna. I ostatnia zasada: nie narzucaj się, nie pisz nie dzwoń, to do niego należy pierwszy krok. Jeśli coś będzie nie tak, za facetem będzie się uganiało kilka lasek, po prostu się wycofaj, zrob to na jego oczach. Jeśli za Tobą pójdzie jest twój i jest Ciebie wart, jesli nie nigdy nie był dla Ciebie.

Gość gość
Podnosze bo warto :D

Gość gość
Musisz byc soba i po prostu trafic na takiego faceta, dla ktorego bedziesz idealem. W innym przypadku nie ma co udawac bo po co? Cale zycie bedziesz udawac, zeby jemu sie przypodobac?

Gość gość
Też tak uważam. Dzięki, że podniosłeś gościu. Fajnie się wspominało. Cuks był słodki i szalenie pozytywnie zakręcony. :)

Gość gość
Jak to był ? Jest ;-) I założę się, że pisze pod innym pseudo :P