Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdopodobieństwo ciąży bez stosunku

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim, piszę z takim problemem: niedawno pojechałam do chłopaka na kilka dni, seksu nie uprawialiśmy, był tylko petting, zresztą ostrożny. Jedyny kontakt spermy z moją pochwą mógł nastąpić kiedy sprawdzałam palcem, czy jestem bardzo mokra (na zewnątrz) , oraz raz, kiedy usiadłam nago na jego slipach, które były lekko przesiąknięte preejakulatem, to był mój 10-15 dzień cyklu. Mam raczej regularne, a teraz czekam na jakieś objawy przed miesiączką i nie mam nic, nawet piersi nie urosły. Zaczynam się martwić :( mogę być w ciąży?

Gość gość
pytam poważnie, bo jak człowiek naczyta się o tych przypadkach ciąży bez stosunku, ciąży bo dziewczyna usiadła na ręczniku, to się głupieje. nie wiem czy to nie jest trochę przesadzone

Gość gość
no oczywiście, że jest takie prawdopodobieństwo. Maryja była takim przypadkiem

Gość gość
No napewno nie w bravo, tylko na zwykłym forum ginekologicznym. I z tym ręcznikiem, to była wypowiedź ginekologa. Czyli mam się uspokoić i czekać na okres bo tą ciążę sobie wymyślam, na 100%, tak?

Gość gość
niepokalane poczęcie

Gość gość
tak, już widzę wypowiedź ginekologa, który twierdzi, że można zajść w ciążę siedząc na ręczniku- plemnik nie jest terminatorem, nóg też nie ma żeby się wdrapać do pochwy i potem dalej, węż się uspokój

Gość gość
A jeśli akurat są dni płodne i śluz jest wystarczający, żeby taki plemnik przeżył tą całą wędrówkę? Czy to musi być naprawdę wytrysk głęboko do pochwy i tysiące plemników, żeby mówić o jakiejś ciąży?

Gość gość
żeby doszło do ciąży musi być wytrysk wewnątrz pochwy lub ewentualne przeniesienie plemników do pochwy ręką, moze też do niej dojśc kiedy po jednym wytrysku po którym zostaja plemniki w cewce jest kolejny stosunek- innych opcji nie ma

Gość gość
księżniczko ....... jestes w ciazy ha ha

Gość gość
Myślę, że mój wiek nie ma nic do rzeczy i powtórzę jeszcze raz- zaniepokoił mnie brak objawów, które zwykle mam przed okresem, a teraz poza huśtawką nastrojów nie mam żadnych fizycznych dolegliwości.

Gość uśmiechnięty gość
na 100% nie jesteś w ciąży :) może to po prostu hormony

Gość gość
uśmiechnięty gość- dziękuję :) wreszcie jakaś wypowiedź pozbawiona drwiny

Gość gość
a ja myzlalam,ze wiekszych idiotek to juz nie ma ale widac sie mylilam naprawde dawno nie czytalam takich nonsensow..nie masz dziewczyno ZADNEJ wiedzy o wspolzyciu ani rozmnazaniu a dziec**przynosi bocian ale tylko w maju!

A jak myślisz dlaczego wypowiedzi były drwiące?Wierzyć się nie chce,że mając tak niski poziom wiedzy na temat rozmnażania poszłaś z chłopakiem do łóżka.

Gość gość
Petting uprawiamy od dłuższego czasu, ale ostatnio po prostu bardziej się tego obawiam, czy to takie dziwne? Bywa że się zrodzi jakaś myśl, że " a co jeśli coś poszło nie tak" i potem zaczyna się nakręcanie i dopasowywanie różnych objawów do ciąży. Po prostu liczyłam na jakieś wsparcie, szczerą wypowiedź, co by mi pozwoliło trzeźwo spojrzeć na tą sprawę.

Gość Bozon_Higgsa
Przesiąknięte czym? Co Wy robicie? Jest minimalna szansa. Plemniki się poruszają to raz. A dwa jak masz mokre od nasienia palce to się tam nie dotykaj.