Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona23krk

mam mega dola

Polecane posty

Gość ona23krk

Jestem strasznie samotna osoba....niby mam przyjaciolke, studiuje, praca jakas dorywcza jest, a mimo to nie mam znajomych...jakos ludzi nie przyciaga do mnie. A jestem otwarta osoba, imprezowa itd a mimo to jest starsznie samotna, od 3 lat mieszkam w krakowie, nigdy nikogo nie poznalam, zeby sie zakochac...strasznie brakuje mi chlopaka, zeby kogos pokochac,nie wiem gdzie moge kogos poznac...nawet grono znajomych jakis nowych, na studiach nie zawarlam blizszych znajomosci i teraz juz nie widze szans, na jakies przyjaznie :( jak sie duzo dzieje, jestem zajeta jest dobrze, ale tak jak teraz siedze sama w pustym mieszkaniu, ze wspollokatorkami nie mam dobrego kontaktu...caly czas chce mi sie plakac, czuje niepokoj...nie lubie swojego zycia, ale nie wiem jak moglabym je zmienic...

Gość ona23krk
przez to nawet nie mam motywacji do nauki, nic mi sie nie chce, nie umiem sie na niczym skupic

Gość gość
Szansa jest zawsze, wszystko zle mija. Zajmij sie inwestycja we wlasna osobowosc, rozwoj, poczujesz sie lepiej i znajomosc**przyjda. Zadnej twojej winy w tym nie ma, nie wszyscy ludzie sa po prostu super i na daja sie na przyjaciol dla nas.

Gość gość
napisz na gg:47792740

Gość ona23krk
wiem o tym...ale nie mam kompletnie motywacji niczego, wiem, ze nie moge swojego szczesca opierac na facecie czy znajomych, ale nie potrafie byc sama...teraz w ostatnim miesiacu mialam duzo pracy, wiec nie myslalam...a teraz bedzie nuda, nie radze sobie ztym, ja uwielbiam przebywac wsrod ludzi...chcialabym miec znjaomych, z ktorymi moge cos robic...a tu nic

Gość gość
Moge tylko za ciebie trzymac kciuki. Nie rozmyslaj za bardzo, stosuj metode malych kroczkow, ciesz sie kazdym malym sukcesem i bedzie OK.

Gość ona23krk
ale jak mam o tym nie rozmyslac?

Gość ona23krk
mam już tego dosyc... chcialabym moc sie do kogos przytulic, kogos pocalowac... w ogole, nie lubie byc sama... smutno mi i zle :(

Gość gość
A ja mam jedno jądro w worku i sie nie żale.na dokładke prawik28l

Gość 435fgfg
pokaz tzytzki i nie marudz

Gość gość
Zajmij sie np planowaniem co chcesz zmienic z zyciu i w sobie. I jak do tego dojsc.

Gość ona23krk
jestescie zalosni! co ma to do tematu? tez jestem dziewica ale nie o to chodzi! chodzi o to ze czuje sie bardzo samotna :(

Gość ona23krk
Ok w sobie, wiem, że muszę się bardziej uczyc, wiecej, mam licencjat do napisania, ale nie moge sie za to zabrac, nie jest to tak, ze jestem leniwa, bo zawsze bylam pilna, ale przeraza mnie to i nie potrafie nad tym usiasc...rozpamietuje strasznie duzo i mysle, rozkminiam itd, nie moge sie pogodzic ze rozstaniem, tesknie za swoim bylym, a minelo juz pol roku...strasznie szybko sie przywiazuje... nie mam teraz stalej pracy, jedynie dorywcza, wiec tylko uczelnia mi zostaje...a jak siedze sama mysle starsznie duzo w sobie wyglad, chcialam schudnac juz sie udalo, chce jeszcze bardziej wziac sie za siebie... ale jak poznac nowych ludzi, moze jakiegos faceta? kolejne samotne swieta...ja nawet nie mam z kim pisac...

Gość gość
No wlasnie pokaz cytryny, znajomi sie znajda zaraz:-) . Ja to cie na swienta zaprosze jak masz ladne cytryny oczywista.

Gość gość
Chcesz popisac na mail

Gość gość
Moge podac

Gość ona23krk
Zaczernie się, bo juz podszywy się robią...

Gość tyhfghf
Nie chcesz nic pokazać , to wskakuj na rower !! www.kindgirls.com/photo/metart/misha_882/2005/16/2/ coby sylwetkę poprawić.

Gość huehuie
To co nam dziś pokażesz?

Gość gość
no własnie schudlas schudnij jeszcze a facet sie znajdzie.

nie jesli o to chodzi nie jestem gruba, jestem zadbana, zawsze dobrze ubrana itd nie jestem moze mega ladna,ale nie jestem maszkara

Gość gość
Mam to samo.. Od roku w Krakowie, bez znajomych, bez faceta.

Gość panewka zlewka
bierz aparat do ręki i do dzieła

Gość panewka zlewka
pokaż na co cię stać.

Gość panewka zlewka
Nie rozpieszczasz nas he ?

Gość gość
Star**** :) 25. Przyjechalam tu bo dostalam prace, no ale praca to nie wszystko.

Gość gość
Ta cenzura na karę mnie czasem zaskakuje :D

wlasnie to najgorsze nie mam pasji, hobby, ale najbardziej w zyciu doskwiera mi brak znajomych, bliskich ludzi, wiem,ze sa wieksze tragedie, ale mnie to doluje...