Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Wrocław

Natura Siberica Kosmetyki Naturalne

Polecane posty

Gość Ania Wrocław

Witam, Szukam fanek naturalnych kosmetyków. Czy słyszałyście kiedyś o marce Natura Siberica?

Gość gość
Niektóre są fajne. Pervoe Reshenie też :)

Gość gość
podbijam :D chce się przerzucić na naturalne kosmetyki :D co z tej firmy wam się najlepiej sprawdza?

Gość gość
u mnie super sprawdza się krem nawilżający i odżywka do suchych włosów :) mega

Gość gość
a gdzie je dorwę?

Gość Martaszczecin
Duży wybór naturalnych kosmetyków jest w Ekodeli w Szczecinie :) ewentualnie w sklepach internetowych można poszukać :) polecam też wypróbować kosmetyki Babuszki Agafii - bardzo fajne i w dobrej cenie ;) maseczka witaminowa wymiata :D

Gość gość
Natura Siberica jest extra! Wśród naturalnych kosmetyków w tak pzystępnej cenie i o takim działaniu nie ma innych. Zarówno jeśli chodzi o twarz, ciało, jak i włosy. Do tego mega wydajność, dzięki czemu np czarne mydło detox do twarzy (niby raz na kilka dni, a myję codziennie i zero podrażnień, czy zaczerwienień) mam już od pół roku i nadal jest <3 podobnie z kremami, czy odżywkami. Ważne tylko, żeby zamówić w pewnym miejscu - np na http://www.biomania.pl/ mają oryginalne produkty.

Gość gość
W wielu sklepach internetowych i zielarniach. Ja lubię maskę toskańska i balsam marokański. Wypróbuj też serię O'Herbal z Elfy albo Green Pharmacy. Te drugie możesz znaleźć nawet w Rossmann

Gość gość
w DOZ kupilam zestaw do suchej skory - maseczke, peeling i tonik , zobaczymy jak sie sprawdzi