Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co on do mnie pisze

Polecane posty

Gość gość

zastanawiam się po co mój były chce utrzymywać kontakt ze mną? Ma dziewczynę więc chyba to mało uczciwe skoro do mnie pisze. Dodam, że oprócz zwykłego "co tam" wkradają się jakieś komplementy w jego wypowiedzi.. Po co to robi? Powiedzieć mu, że to mało uczciwe?

Gość gość
chce posuwac na boku

Gość gość
a tobie sie podoba to ze on pisze??

Gość gość on
już tam od razu mało uczciwe! :o ... powiedz mu żeby hamował bajere :)

Gość Krwawy Wiesław
Ma dziewczynę, ale zawsze lepiej mieć dwie. Albo Ciebie na zastępstwo, gdyby z tamtą mu nie poszło. A może już mu nie idzie i bada grunt.

Gość gość
to z "posuwaniem" mu nie wyjdzie i dobrze o tym wie. Już raz spieprzył sprawę. Hmm właśnie chyba raczej idzie :D więc to jest dziwne. Nie wiem, czy tak mi się to podoba.. dziwna sytuacja trochę jak dla mnie.

Gość gość
więc właśnie dlatego nie rozumiem o co mu może chodzić..

Gość gość
nikt już nie ma pomysłu co z tym zrobić?

Gość Krwawy Wiesław
Tęsknisz za nim, inaczej byś nie pytała. On być może też tęskni, choć pewnie się do tego nie przyzna.

Gość gość
on raczej wątpię że tęskni.. napisał bo chciał mi wyjaśnić idiotyczne zachowania jakie prezentował w stosunku do mnie. I tak zostało i mówi że chce mieć ze mną kontakt itd. A ja no cóż chyba przyzwyczaiłam sie do tego że już go nie było ale jak napisał to coś jednak mnie ruszyło..

Gość gość
Napisz mu, że Twój nowy chłopak nie życzy sobie aby on pisał do ciebie smsy i dzwonił.Zamknie się na wieki. Gwarantowane.

Gość gość
nie mogę tak zrobić bo on wie że nie mam nikogo.. skąd? sama nie wiem. powiedział, że wie co u mnie bo się interesował jak się rozstaliśmy..

Gość gość
nie rozumiem go..

Gość gość
Pewnie w jakiś tam sposób mu zależy. Chce zobaczyć czy okazesz jakiekolwiek zainteresowanie, czy mu wybaczysz, czy Ci jeszcze zależy na nim. A po wybadaniu terenu ewentualnie zostawi tamtą- może mu nie pasuje i zatęsknił do Ciebie i na razie trzyma ją w rezerwie. Tak mi to wygląda... ale jak jest naprawdę... ludzie są nieodgadnieni

Gość gość
Są faceci, którzy po prostu nie potrafią "zamknąć drzwi". Skoro ma dziewczynę, to powinien unikać z Tobą kontaktu, a poza tym skoro już nie jesteście razem, to po co mu taki kontakt? Dobrze ktoś napisał - bada grunt, albo chce połechtać swe ego świadomością, że sie do niego odzywasz i jeszcze tęsknisz być może. Jak dla mnie utrzymywanie kontaktu z "byłymi" nie ma sensu i nie przynosi nic pożytecznego.

Gość gość
pewnie nadal coś do Ciebie czuje.. Jedno jest pewne skoro Tobie nie pasują jego wiadomości to nie utrzymuj z nim kontaktu. Nie odpisuj, nie odbieraj telefonów, ponieważ takim sposobem może zachęcasz go do dalszego drążenia tematu.

Gość gość
być może jest i tak. Pytał zresztą czy mam ochotę go widzieć, że było mu przy mnie dobrze itd. Nadmieniłam, że nie ma powrotów, potem znalazł tą dziewczynę ale kontakt jakiś dalej chce mieć.

Gość gość
a ja myślę, że on teraz nie ma nikogo i przypomniał sobie o tobie. znałam też takiego. jemu przypominałam się zawsze jak miał problemy. ale się utło, g***o mnie obchodzą całe góry g***a, które sam produkuje na swoje życzenie!

Gość gość
nie, to niemożliwe aby coś do mnie czuł. Bardziej chyba tym sposobem chce odkupić swoje "grzechy" bo wiele złego mi zrobiła a ja dużo płakałam przez niego. Wątpię za tym, że przy takim jego zachowaniu on coś do mnie czuł.

Gość gość
Ma dziewczynę i wygląda na zakochanego bardzo.

Gość gość
i dlatego tym bardziej mnie to dziwi.

Gość gość
Jak to po co, chce żebyś mu na boku robiła pałkę, jeżeli na co dzień je frykasy to nie znaczy że nie może mieć czasem ochoty na kartofle :P

Gość gość
mam te sama sytuacje. od 6 lat moj eks wypisuje do mnie, najpierw gg, potem nk, potem fb. 6 lat! ja zerwalam z nim poniewaz on robil wszystko, aby do tego doszlo, ale z jakichs powodow sam zerwac nie umial. ale unikal spotkan, itd itp. to wszytsko po 2 latach zwiazku! w koncu w tym roku po tych 6 latach postanowilam pogadac z nim. i on pisze co dzien. a niby tam z kims sie spotyka.

zadnej z Was nie traktuje powaznie, chce miec jakias alternatywe, jakby z tamta mu nie wyszlo i to cala filozofia. moze ma jeszcze kolejne

Gość gość
mnie nie musi traktowac powaznie, poniewaz mam faceta, a rozmawiajac czasem (bo rzadko reaguje na jego zaczepki) robie sobie z niego niezle jaja, a on mowi, ze wie, ze zasluzyl. no i spoko. on sie nudzi i pisze, a ja smieje sie z niego odreagowujac stresy w pracy :D

Gość gość
i on wie, ze ja mam faceta, bo pytal o to, potem widzial zdjecia wspolne na fb. jest zalosna kanalia.

Gość gość
no ja miałam bardzo krótki staż związku bo też robił wszystko abym z nim zerwała. I po jego zachowaniu wiem, że niewiele dla niego znaczyłam. Dlatego go nie rozumiem. A to seks liczyć nie może i on o tym wie. Chyba, że po prostu lubi ze mną rozmawiać... Bo już sama nie wiem.