Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FM GROUP

Polecane posty

Gość gość

co o tym sadzicie? slyszalam ze mozna zarobic, poczatkowo idzie to wolno ale z czasem sumka jest calkiem pokazna...czy ktos z was sie tym zajmuje?

Gość gość
zarobisz - w sensie że się "narobisz" czyli zarobisz się o nic z tego ni będziesz miała:) pracowałam nie polecam.

Gość gość
Tu się nie zgodzę opłaca się

Gość gość
hmmm a ja slyszalam ze wystarczy ze bedziesz zamawiac produkty tylko dla siebie i do tego samego zachecac innych.czyli nie wciskasz produktow .w ten sposob system sie rozrasta i kazdy pomaga kazdemu w osiagnieciu poziomu wyzej po punkty przelatuja przez kazda osobe w twojej strukturze

:) nie zarobisz !! jak szukasz pracy to napisz do mnie przynajmniej wstydu sobie nie zrobisz ze kostkę do muszli klozetowej sprzedajesz :)

Gość gość
zagadzam sie- jesli chcesz to zarobisz, nikt nie dostaje pieniazkow za darmo ;-) jesli jestes zainteresowany/na to pisz chmura1991@wp.pl

Gość gość
a za ile sa teraz te zwykle perfumy 30ml?

Gość gość
Uwaga na Brunet196cmC, chciał mnie wciągnąć do monavie! :O

Gość gość
zalezy jakie zaperfumowanie, sa 16, 20 i 30 % tzw. hot. ceny wachaja sie od 35 zl do srednio 50 zl. poza tym fm to nie tylko perfumy ale i liczne kosmetyki, chemia gopodarcza, maja nawet telefony na abonament, internet :-)

Gość gość
nie wiem miala kiedys takiepodroby z fm nr 81 dkny i mexx woman. jestem ciekawa ceny, teraz chyba bardziej oplaca sie kupic oryginala skoro od 35 zl wzwyz

Gość gość
Jeżeli jesteś zainteresowany współpracą napisz do mnie alina30@onet.pl

Gość gość
jestem dystrybutorką Fm Group i poczatkowo tez nie wierzylam ze to dziala ;-) ale okazalo sie ze to nie blef. wiadomo ze musisz troszke sie wysilc w ten sposob ze proponujesz to innym. ale czym jest taka praca w porownaniu z zasuwaniem na etacie! tu nie wstajesz o 6 rano i nie masz nad glowa szefa ktory sie wyzywa nad Toba, tu masz wylacznie siebie,warto wiec sie spiac i znalezc pare osob, one zrobia to samo i poleci to dalej :-)

Gość gość
aha, czyli zarabianie polega na kupowaniu i szukaniu komu by tu to g***o sprzedać :)

Gość gość
to juz twoja opinia :-) wedlug mnie zadne g***o, mam pelno produktow fm i fakt, jedne lepsze, inne gorsze ale wszystkie poziomu produktow sprzedawanych w sklepach :-)

Gość gość
z pewnością są lepsze od Avonu

Gość gość
mydlo w płynie te zielone obłędne ! :-) i perfumy nr 354 ;-)

jesli chcecie dowiedziec sie czegos na tema mlm to zaprszam was na forum http://w ww.goldenline.pl/forum/3134599/monavie-piramidalna-bzdura-wrecz-obelga-dla-ludzkiego-intelektu/

Gość gość
Brunet- odnosze wrazenie ze wypowiadasz sie a zielonego pojecia o tym nie masz ;-) w sklepie tez masz kostki do wc- jedne lepsze, drugie gorsze...nie zamydlam oczu zachwalajac wszystkie produkty.widze ze niektore sa super a inne z kolei troszke gorsze wiec ludzi uswiadamiam.

Gość gość
Brunet-poza tym fm to nie piramida bo osoba ktora jest pod toba moze zarobic wiecej od Ciebie... wiec moze troszke wiecej rozeznania w temacie bo nie jestes wiarygodny w swoich wypowiedziach, szczegolnie ze odnosisz sie do jakiegos forum a sam od siebie nic nie potrafisz powiedziec...

Gość gość
ktoś jeszcze sie wypowie? :-)

ja tez uswiadamiam ludzi i zapraszam do czytania http://w ww.goldenline.pl/forum/1929646/w-fm-group-nic-nie-zarobisz/

Gość gość
Nie byłeś w tym nie próbowałeś to czemu sie wypowiadasz?"??

Gość gość
Brunet- czytam to forum, ktore poleciles i.. tam sa glownie pozytywy odnosnie Fm ;-)

Gość gość
żałosny jesteś Brunet