Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Zgodziłbyście się na coś takiego? www.motherless.com/A305755

Gość gość
pytam bo chciałem to zrobić z żoną ale ona płacze, wyrywa się i nie chce spróbować chcę wiedzieć czy tylko moja żona jest taka nawiedzona i niewyzwolona czy inne baby też

Gość andzelikkka
Ja bym się zgodziła, ale nie za darmo.

Gość gość
mozesz jej garnek tez wlozyc

Gość abc_abc
Ależ to musiało boleć, już samo włożenie ręki, a co dopiero dalsza część. Lubię anal, ale to już było przegięcie, zresztą ona naprawdę musiała mieć bardzo luźny tyłek, żeby to dać rade zrobić.

Gość kiritka
z sama reka trzeba sporo przygotowan i treningów ale nic na sile, oczywiscie ze sie da, kwestia czy sie to wszystkim podoba. bo jak jej sie nie podoba na sama mysl to raczej nic z tego nie bedzie

Gość gość
to jest ohydne, naprawde faceci nie macie o czym marzyc..? gapicie sie tylko w internecie na coraz to nowsze wymysły i tylko to wam w głowie. no jasne, tylko seks >

Gość gość
ale widać, że ona to lubi, co prawda ten film nie powinien sie tu raczej znalezc

Gość gość
widziales jej twarz ze wiesz ze lubi

Gość krzysek28
Polki takie niby wyzwolone i nowoczesne a jak co do czego to wielkie g*wno. Mój czarnoskóry kolega się skarżył - co prawda każda szła z nim do łóżka, bo chciała pokazać jaka jest wyzwolona i antyrasistowska, ale jak chciał posuwać ostro w gardło albo w tyłek to od razu każda była przeciw. Narzeka że Polki dają się posuwać czarnym tylko w pochwę bo myślą wyłącznie o swojej przyjemności. To przykre w sumie.

Gość gość
twarzy nie widzialem ale nie znaczy, ze plakala, chwilami sie lekko odwraca, widze, ze twoje przekonanie jest takie, "ze na pewno ja do tego zmusili, zakuli w łanuchami, dali narkotyki, wladowali butelke" (lepiej poczytaj dobra ksiazke takie rzeczy sa mozliwe jak najbardziej i to z przyjemnosci) nie wyglada, na uwięzioną.

Gość gość
mało wyzwolone te Polki, oj mało!

Gość gość
przesadzacie chłopaki, zle szukacie. oczywiscie sa i klody, sa i gimnastyczki naprawde sa rózne typy nawet w polsce, niektore da sie jeszcze wytrenowac jak sa w miare swieze inne sa uparte już od urodzenia i od tych to radze z daleka. nie da sie uogolniac polek. są naprawde fajne dziewczyny i do pogadania i do mniam mniam.