Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedyś będę ładna

Polecane posty

Gość gość

kiedyś bede piekna, wszyscy ktorzy kiedykolwiek wyszydzali mnie z powodu wyglądu pożałują tego. Za parę lat wszystkim opadnie szczena. to moje postanowenie noworoczne

Gość gość
Rozumiem, że wyszłaś za mąz za światowej sławy chirurga plastycznego. Nie wiem, czy będziesz ładna (raczej nie), ale na pewno sztuczna.

Gość gość
a co ci się nie podoba w sobie i co chciała byś zmienić ??

Gość gość
autosugestia to potega.powodzenia

Gość gość
a ja kiedyś będę szczęśliwa :O kiedyś...

Gość gość
bedę ladna bo zmienię płęć na męską.

Gość gość
nos przede wszystkim, potem biust. Dużo nie potrzebuję, żeby czuć się piekna :) ale nigdy w życiu nie wybaczę ludziom, którzy naśmiewali się z mojego wyglądu. Są dla mnie śmieciami do końca swoich dni za to, że zniszczyli mi życie

Gość ZYCIE Kazdego ROZLICZY
KAZDY Zbrzydnie zestarzeje sie NIKOGO NIE OMINIE... A kto sie nabijal wymsiewal z czyjegos wygladu to go i TAK ZYCIE ROZLICZY ...zaplaci jezcze w zyciu za to ze komus sprawil bol,lzy..

Gość gość
nie chce się mścić wyśmiewając kogoś w przyszłości, ale w końcu poczuję się wartościowa. Przez tyle lat wmawiali mi, że nie jestem wystarczająco ładna, ale jeszcze się zdziwią...Udowodnie im wszystkim, że się mylili. jeszcze 2-3 lata...

Gość gość
A dlaczego az 2 do 3 lat? Co w tym czasie zrobisz?

Gość gość
kasę na pierwsza opercję już mam, jestem w klasie maturalnej, chcę skonczyc szkołe i wziąść się na poważnie za siebie. Kolejny rok to kolejna praca wakacyjna i następna operacja. myslę, że harówa popłaci.

Gość gość
Kochana na pewno jestes juz ladna, wiec zastanow sie nad tymi operacjami. Zawsze oczywiscie moze byc jeszcze lepiej. Ale jest mnostwo rzeczy, ktore mozna poprawic cwiczeniami, makijazem, ciuchami itd.

Gość gość
A co ty chcesz operowac

Gość gość
jestem prawie płaska, nic nie pomaga. A nosa nie zmienie przez ćwiczenia czy makijaż. Gdybyście wiedziały co przeżywam codziennie. Sama stworzyłam sobie piekło we własnej głowie.

Gość gość
musze sie dobrze zastanowic co lepiej zoperowac . czy pozostac kobietą i piersi , czy taniej wyjdzie skoro juz płaska jestem dorobić penisa i płeć zmienić?

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
przeciez wileu ludzi ma wady nie sa idealni... a co ma powiedziec kobieta ktora : -MA NADWAGE ,OTYLA -NOGI jak jakies kolki zamiast ,zgrabnych nog.. -BRZUCHOL jak ponton -cycki obwisle oklaple jaqk u starej baby,zepsuta skora cycek.. -konska szczke ma... -bawoli kark... -dupsko jak jakas szafa zamiast zgrabnej jedrnej pupy -duza geba jak u plastikowej lali...

Gość nochal jak KARTOFEL
zaraz zaczna sie tu nabijac z ciebie chlopaki...

Gość gość
Najlepsze jest to, że według mnie każda kobieta jest piękna (ładniejsza ode mnie), nawet ta z wielką d*pą, dużą gębą i krótkimi nogami.

Gość nochal jak KARTOFEL
albo gebe ma jak jakis kartofel...nochal jak kartofel .. albo gebe jak ZOLT,lub zabol... wylupiaste oczyska jak u zabola..

Gość gość
Mogą się nabijać, już się przyzwyczaiłam. Dzięki tym szykanom jestem silniejsza psychicznie i nie daję sobie w kasze dmuchac. To pewnie przez to, że mam swój cel i wiem, że dostanę to czego chcę.

Gość zolw
geba jak u zolwia

Gość Nic nie przewidzisz w zyciu
TEN kto wymsiewa drugiego czlowieka wyglad ...nie WIE CO GO SKOÜTKA za miesiac za rok za pare lat..Czlowiek b´nigdy nic nie przewidzi co go spotka za jakis czas,wiec wiecej pokory nie badzcie tacy pewni ...

Gość gość
chwała tobie dążąc do celu ******opinie innych miej w******* a będzie ci dane

Gość gość
Do tej pory pamiętam pewną dziewczynę z gimnazjum, która notorycznie czepiała się wszystkiego w moim wyglądzie. Nie zapomnę tego jej ironicznego śmiechu, wszystkich pogardliwych spojrzeń. Do tej pory kiedy ją widzę czuję się jak śmieć. Jest bardzo ładna, szkoda że tylko tym może się pochwalić

ŻYCIE KAŻDEGO Rozliczy,pokaże DZIŚ PIĘKNY a jutro? za rok za dwa lata? W życiu nigdy niczego nie przewidzisz ..DZIS SMIEJESZ sie z człowieka wyśmiewasz ,móWisz że brzydki i,wytykasz mu wady tp.. a nie wiesz co Cie spotka jutro za rok ... możesz cieżko zachorowac,wypadek..a dziś wysmiewasz innych ludzi ,nabijasz sie.. A za rok za 3 lata możesz miec gorszy problem niz osoba z której szydzisz wysmiewasz sie,nabijasz..

Przeciez ta ladna dziewczyna co z ciebie sie nabijala ,moze w kazdej chwili stracic urode!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za miesiac za pare lat..a na pewno zestrazeje sie zbrzydnie bo to naturalne!

Gość gość
oj dzieczynki.. gdybyście wiedziały ile czasu i energii zajęło mi zebranie tych 10patyków. Harowałam jak wół za granicą, odmawiałam sobie zakupów, wycieczek ze znajomymi. W mojej głowie brzmiało hasło "musisz oszczędzać na operację". Boję się, że gdyby okazało się, że z przyczyn niezależnych ode mnie operacja nie mogłaby się odbyć, prawdopodobnie załamałabym się psychicznie albo coś bym sobie zrobiła.

Gość gość
Wlasnie, pieklo we wlasnej glowie! Wiec mozesz je odkrecic glowa, a nie operacjami. Na pewno jest duzo lepiej niz myslisz. I na pewno oprocz tego co uwazasz za wady masz rowniez mnostwo zalet.

Gość Wysmiewaja najb zakomplksieni
Kiedy zagonisz pasa w ciasny róg, pozbawiając go drogi do jakiejkolwiek ucieczki. To bez względu na to jak łagodna jest to rasa, ugryzie, lub podda się całkowicie. Powód jest prosty.. lęk. A przenosząc to na nasz gatunek. Dlaczego niektórzy ludzie gryzą, bo się boją. Jak zauważył Dark Problem z samooceną. Przecież zawsze najłatwiej jest szukać niedoskonałości u innych jak pracować nad samym sobą. Powodów takiej agresji, bez względu czy fizyczna czy werbalna. można by tu wymieniać bez liku. Walka o władzę, dominację, zazdrość, sadyzm, przerośnięta ambicja, czy niska samoocena. Wszystkie te cechy mają jeden wsólny mianownik,Lęk. Nie od dzisiaj przecież wiadomo że lęk, jest przyczyną zachowań agresywnych. Ale nie o tym chciałem... Przecież jednym postem na forum nie załatwimy kwestii zła na świecie. Pytanie w jaki sposób nas to dotyka i jak sami możemy sobie poradzić, z takimi aktami agresji. Odpowiedź jest prosta. Realizować się w każdej sferze naszego życia. Rozwijać pasję, zainteresowania i spełniać marzenia, a przynajmniej do tego dążyć I przestać się bać. Stanąć twarzą w twarz z naszymi własnymi lękami i rozebrać je na części, tak jak rozbiera się puzle. To ostanie nie jest łatwe, ale na tym właśnie polega praca nad samym sobą. Kiedy już uświadomisz sobie przyczynę własnych obaw. To bez względu na to czy pochodzą one jeszcze z okresu dzieciństwa, czy z późniejszych przykrych doświadczeń. Uświadomione, już nie są takie straszne. Kiedy już przez to przejdziesz. Obudzisz się wolna/y, dojrzała/y pewny siebie i świadomy własnej wartości. Wtedy okaże się że, kopiący, to mały poplątany gnojek, i boj się bardziej niż Ty.

Gość gość
charaker musisz zmienic po za bardzo się przejmujesz opiniami na swój temat