Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bylabys z facetem ktory Cie uderzyl

Polecane posty

Gość smutny_ojciec
męczy mnie to; poprostu jestem zmęczony. męczy mnie jak widzę płączące dziecko, jak nie trafiają do niej moje slowa, pewnie część słów, które ona mówi do mnie też nie trafia ale ja nie przeradzam tego we wrzask. miałem okres, że zacząłem spoglądać na wszystkich ludzi w pracy, którzy siedzą po godzinach i tłumaczyć sobie, że nie chcą wracać do domu, ponieważ mają podobne problemy do moich. jak zbiżałem się do domu, podnosiło mi się ciśnienie. lepiej czułem się w pracy, lepiej czułem się gdziekolwiek indziej niż we własnym domu, posiwiałem na głowie. kupilismy mieszkanie, tesciu pomagal mi przy malowaniu. polozylem gładz, wymalowalem, powiesilem drazek na wieszaki, nawet nie wyobrazalem sobie jak mozna skakac przy drazku. otrzymalem przekaz od zony. maja sie zmiescic buty pod wieszakiem i plaszcze. strzelilem 160cm od podłogi. wiertarka, ogień awantura. za nisko małpa w zoo to mało powiedziane. zapytałem kolejny raz, zeby wskazala palecem, gdzie ma byc drazek, wkazywala dwa razy. na drugi dzien drazek przewieszony, dziury zaklejone i pomalowane ale malpa pozostała w głowie

Gość gość
Odeszlabym od razu.

Gość gość84
Ciekawe, ze na forum to wszystkie takie twarde jesteście : oddałabym mu, odeszła, nigdy bym z takim nie była. itp A w rzeczywistości jest "troszke" inaczej...

Gość gość
Jestem z takim facetem. Mieliśmy cholernie ciężki okres. Każde szło wtedy w swoją stronę i chciało być "górą". Zdarzały się słowa i czyny, których potem żałowaliśmy... To było maksymalnie toksyczne, a jednak nie potrafiliśmy odejść od siebie. W końcu ja zdecydowałam, że już absolutnie tak dłużej być nie może. Zerwałam, poznałam kogoś innego. I po jakimś czasie były się odezwał. Dziewczyny, nie macie pojęcia jak się zaczął starać. Każdej życzę takiego faceta :) Trwa to już jakiś czas, a on zachowuje się jakbyśmy dopiero co się w sobie zakochali. Bajkowa, młodzieńcza miłość. Dzięki poprzedniemu okresowi doskonale poznałam go w każdej chyba możliwej nieprzyjemnej sytuacji. Nauczyłam się zauważać jak kłamie, jak wpływa na mnie. Teraz już tego nie ma. Mając świadomość, że może mnie stracić zrozumiał, że mnie kocha :) U mnie tak się zdarzyło, ale nie zawsze tak musi... Nie miałam pojęcia, że będzie chciał wrócić i tak się zmieni. Nie chciałabym, żeby moja historia posłużyła za "standard i wzór" do działania. Jeśli nie jesteście pewne, że kochacie i pomimo wszystko chcecie z kimś być to zostawcie faceta, który bije...

Gość gość
mnie moj nie szanowal jak mieszkalismy razem po mojej wyprowadzce moze troche zmienil sie na lepsze, ale kiedys podczas klotni nadal mnie wyzywal i nawet chcial mnie uderzyc, i on mi mowi ze sie zmieni ? ciagle powtarza jak bardzo mnie kocha, jak wazna jestem dla niego ale nie wierze jakos w to,nie jestem wlasnie pewna czy go nadal kocham , po tym wszystkim co przeszlam z nim , choc teskno mi za nim i wciaz sie usmiecham na jego widok, moze to faktycznie milosc, ale nie mozna byc z kims kto cie nie szanuje, a skoro nie szanuje to znaczy ze nie kocha..

Gość gość
smutny_ojciec bardzo mi w tym wszystkim szkoda twojej corki, przemocy zadnej nie popieram ale rozumiem twoje podejscie. Z drugiej strony nagrywaj wasze klotnie, po 1) w razie czego masz dowod. po 2) warto je potem odsluchac I rozmawiac o nich. Na dzien dziesiejszy oboje potrzebujecie pomocy dla dziecka! ono was potrzebuje ale normalnych. Musicie nauczyc sie normalnie komunikowac bo u was nawet podstawy brakuje, bez wyswisk, obelg co to jest?? Super ze zaczeliscie terapie! Powodzenia

Gość gość
jak kobieta wybiera sobie takiego faceta to widać lubi to