Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy zbyt chińskie i badziew

zabawka ZESTAW SPRZĄTAJĄCY dla dziewczynki za 59 zł warto czy nie

Polecane posty

witajcie moja córka ma 2,5 roku i zastanawiam się nad kupnem takiego zestawu ale nie wiem czy warto ? ;/ czy może lepiej kupić sam odkurzacz ze smobiego i potem dokupić zestaw na wózku ? tylko że sam odkurzacz z przesyłką ok 80 zł a zestaw wraz z przesyłką ok 140 zł tyle na razie nie mogę zafundować ale teraz odkurzacz a za jakiś czas ten zestaw jak myślicie ?

jeja nie mogę wkleić linku z allegro jak to zrobic ? żeby się nie wyświetlało że to SPAM ? albo wpiszcie sobię w allegro "zestaw sprzątający" i jest za 59 zł i kupiło go 16 osób będę bardzo wdzieczna za poradę :)

up

Gość gość
tak i kup jeszcze komplet garnkow,niech sie wczuje w role przyszlej pani domu,czyli darmowej sprzataczki:O

Gość cztery z plusem
My kupilismy wadera rok temu on jest bez odkurzacza na takim malym wozku miotla mala miotelka szufelka mop i wiadro. Cos 30 zl kosztowal i wykonanie jest ok. Rok przetrwal bez szwanku a sporo nim sprzatano ;-)

Gość gość
Takie zabawki to chłopcom powinno sie kupować.

Gość cztery z plusem
A odkutxacz mialam dla najstatszej i byl szajs straszny. A te dtyropianowe kulki lataly po calym dpmu. Odkurzacza nie polecam.

o z wadera nawet nie wiedziałam że jest taki zestaw... obawiam się że ten za 59 zł to totalny szajs cztery z plusem masz na myśli odkurzacz smoby ? to moze jaki inny odkurzacz polecanie mniej więcej w tej cenie ?

Gość gość
09.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Takie zabawki to chłopcom powinno sie kupować. ^^^^ No ja swojemu synkowi w zeszlym roku kupilam kuchenke taka do zabawy,zabawki typu kuchenki wlasnie,czy zestawy do sprzatania powinny sluzyc i dziewczynkom i chlopcom a i wcale nie widze nic dziwnego gdy maly chlopiec lalka sie pobawi albo dziewczynka samochodem.To sami dorosli wymyslili ze tymi zabwkami maja bawic sie dziewczynki a tymi chlopcy,a dlaczego dzieci same nie moga decydowac o tym czym wola sie pobawic?

Gość gość
jak mozna małej dziewczynce kupić taką zabawkę.....dramat, nawet jakby była najlepszej jakości.....trzeba miec strasznie niskie poczucie wartości i jeszcze córce od małego wmawiać że jej życie ma się opierac na sprzataniu, praniu , gotowaniu.....

Gość gość
w zyciu bym corki tak od malego nie upokorzyla:Ozestaw do sprzatania..ta nie zapomnij powiedziec jej,ze pewnego dnia stanie sie jej to zasranym obowiazkiem..albo nie musisz,mala i tak juz jest pewna tresowana na posluszna dziewcznke:O

Gość gość
moja dostała od chrzestnych na Mikołajki wózek dla lalek ze sklepu wszystko po 5 zł

ale wy nie które naprawdę głupoty gadacie... owszem uczę córkę sprzątać!!! bo uwazam że od małego powinna po sobie sprżatać np. klocki i inne zabawki! pracuję jako pomoc w przedszkolu i cholera mnie bierze jak te nie które dzieci nie wiedzą co to sprzątanie w wieku 4 lat no sory dziecko powinno wiedzieć że jak się kończymy bawić to sprzątamy a te dzieci w przedszkolu nie są tego nauczone bo po co ? mamuśki latają i sprzątają bo ich kochane dzieicątka nie mogę w tym wieku sprzątać. I żebyście zaraz nie mówiły przypadkiem że to jest moim obowiazkiem sprzątać po tych dzieciach ... nie kochane ten obowiązek należy do dzieci lub do rodziców :) no ale że dzieci sobie nie wychowali to sprzątają sami :D a córce pomyślałam by kupić ten zestaw bo zawsze chce bawić się "moim" odkurzaczem mopem zmiotką

Gość cztery z plusem
Nie my nie mielismy smoby tylko jakis no name chinski odkurzacz.

Gość gość
Przeginacie już w drugą stronę... Chłopiec z lalką w wózku, sprzątający i gotujący, jest fajny nowocześnie wychowywany, podobnie jak dziewczynka z traktorkiem... za to na odwrót to już tylko powielanie stereotypów. Później facet który wraca z pracy i gotuje, sprząta i zajmuje się dzieckiem jest fajny, dojrzały i zachowuje się jak należy, ale kobieta robiąca to samo jest kurą domową bez ambicji... Zabawki są ok dla obu płci, mój synek dostał zestaw do sprzątania (bez odkurzacza) i bawi się nim chętnie, ale dominują i tak traktory, koparki, samochodziki, obok zabaw plastycznych, pluszaków i książeczek. Najwyraźniej powinnam mu siłą zabrać pieski i pluszowe smoki, a zostawić tylko lalkę, bo jeszcze jakiś niedojrzały będzie. m