Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

płaski brzuszek

Polecane posty

Gość gość

napiszcie co można jeść , a czego nie. Konkretne dania i co wyeliminowac. Co powoduje, że powstaje oponka i jaki sport jest najlepszy. Prosze o radę.

Gość gość
Bieganie najlepiej spala tłuszcz.

Gość Anka_459
Powinnaś wyeliminować wszelkiego rodzaju słodkości i tłuste, przetworzone produkty. Zastąp je warzywami i rybami, a także owocami. Spalić tłuszcz z brzucha pomogą Ci ćwiczenia skierowane właśnie na te partię ciała. Ja sama ćwiczę w klubie fitness - trzy razy w tygodniu. Mam tam instruktorkę, która ustaliła mi odpowiednie ćwiczonka. Do tego wspieram się kapsułkami przyspieszającymi spalanie tłuszczu - (dokładnie tymi www.skracaj.com/a890.html ) i teraz jest całkiem nieźle.

Gość Olcia Dubicka
Płaski brzuch będziesz miała jak spalisz nadmiar tkanki tłuszczowej, a co powoduje że robi się oponka to bardziej logiczne, nadmiar jedzenia i brak ruchu ;/ Mi panienka dla której zajmuję się dziećmi zachwalała preparaty odchudzające Forever Slim, dostałam od niej jedno pojemnik w prezencie a też można je znaleźć na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 sztuki w zniżonej cenie. Oprócz tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Idąc takim planem po miesiącu zrzuciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co spacery z potomkami którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Poprzednio byłam na samej odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Preparaty zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez GIS. Skład to tylko naturalne składniki co jeszcze nasila mój spokój

Bieganie poyżej 30 spala tkankę tłuszczową, dieta 1500kcal gdzie znajduje się drob, ryby, warzywa, ryż, ziemniaki, kasza, makaron, pieczywko ciemne olej do polewania warzyw (nie do zmażenia) duzooooo wody ok 2 litry na dzień, pokrzywa raz dziennie, herbata z żurawiną ok 30% ... no a jak brzucho poleci to brzuszki dla wzmocnienia, żeby nie opadł :D pozdr !