Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opakowanie na duży prezent

Polecane posty

Gość gość

kobietki poradzcie, potrzebuje torby worka świątecznego by zapakować prezent tj.pudło o rozm.70cm na 57 cm,patrzyłam na allegro na różne worki lniane z ozdobami świątecznymi ale wszystko za małe :( inne prezenty pakuję w torebki ale tego olbrzyma? :) nie mam pojęcia,moze macie jakies linki na większe torby...

Gość gość
w papier zapakuj

Gość gość
jak nic nie znajdę będę musiała w papier chociaż nie powiem,wolałabym dużą fajną torbę lub worek

Gość gość
Mój mały dostał ogromny prezent,ale zapakowany w papier.Jak ładny papier do tego jakiś dodatek to fajnie to wygląda.Nawet wg mnie lepiej od torebek-typowo świątecznie w papierze.

Gość gość
a może masz gdzieś w pobliżu taki sklep z artykułami do domu? zazwyczaj się nazywają "od 2,90" itp. Można tam znaleźć fajne kolorowe pudełka niedrogo

Gość gość
Mi to torebki w ogóle się nie podobają- stosuję je tylko do bardzo niekształtnych rzeczy- trudnych do zapakowania. kartony najlepiej wyglądają w papierze

Gość gość
swietne torebki roznych rozmiarow znjadziesz w www.zrobtorebke.pl - na pewno cos wybierzesz:)

Gość gość
gość 2016.01.31 swietne torebki roznych rozmiarow znjadziesz wwww.zrobtorebke.pl - na pewno cos wybierzesz:) to prawda, robia rozne rozmairy i jeszcze sa to wyjatkowoane spersonalizowane torebki

Gość gość
Ja zamawiałam pudełka kaszerowane od www.masterpak.pl, kosztuje to niewiele, a można zamówić z indywidualnym napisem. Do wyboru różne wielkości pudełek i kształty

Gość gość
Ja jak mam zamiar ładnie zapakować prezent czy też o jakiś większych gabarytach to zgłaszam się po prostu do nich http://ekopak.pl/ produkują opakowania no i można ich poprosić o realizację indywidualnego opakowania. Spróbuj, pewnie coś fajnego razem zrobicie