Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czytalyscie artykul ze starowiczem

Polecane posty

09.12.13 gość- nie strasz nie strasz, bo się ze... :) . 09.12.13 gość- nie każda jest taka jak ty, zrozum to. Spora grupa (połowa?) kobiet to oziębłe kłody, które nie odczuwają satysfakcji z seksu, nawet jakby im Brad Pitt wskoczył do łóżka. Nawet na tym forum można poczytać liczne wątki typu "Nie lubię seksu a on się do mnie dobiera- co robić?". Reasumując- kobietom będzie coraz trudniej znaleźć męża, jeżeli nie zweryfikują swoich (nierzadko sprzecznych) oczekiwań.

Gość gość
Jak na razie to my sobie świetnie radzimy, w przeciwieństwie do facetów, których ostatnimi czasy coraz więcej napływa na kobiece fora- biedaki złaknieni jakiegokolwiek kontaktu z kobietą, lgną do takich portali jak ćmy do ognia :P

Gość gość
Już pluja jadem ozieble frustratki:D a czego się można było spodziewać. Za granicą u egzotycznych panów, bardzo mi przykro macie opinię dupodajek i tanich dziw, nieraz z ich ust to słyszałem wstydząc się za was.

Gość gość
taaaa... bo ty ze wszystkimi sypiales, powiedz mi ile razy gadales o seksie ze swoja wybranka? ile razy szczerze sobie pogadaliscie o tym co chcecie w łóżku? pewnie ani razu, tylko liczels na to ze moze sie domysli. swoje niezadowolenie nie przekladaj na wszystkich.moze nie jetes wystarczajaca podniecajacy a moze sam nawet nie wiesz jak rozgrzac swoja kobiete.

Gość gość
wstydzisz sie za kobiety? hahaha co za maly zakompleksiony czlowiek musi sie wstydzic za obcych ludzi. a opinie to tworza zakompleksieni tacy jak ty. jak kobieta ma ochote na seks to niech to robi a tobie nic do tego.

Gość gość
A wy macie opinię frajerków nie potrafiących utrzymać swoich kobiet przy sobie, że muszą szukać porządnego mężczyzny za granicą.

Gość gość
nie obrażajmy porządnych polskim mężczyzn. panowie na forum to frustraci, którzy całą wine zwalają na kobiety a sami nie potrafią wykrzesać z siebie odrobiny namiętności by rozpalić kobietę. Dobrze, że mój facet taki nie jest i że nie każdy zachowuje się tak samo. Może właśnie to wy panowie jesteście skazani na samotność, skoro nie wiecie jak rozmawiać szczerze z partnerką?

Gość gość
taaaa... bo ty ze wszystkimi sypiales, powiedz mi ile razy gadales o seksie ze swoja wybranka? ile razy szczerze sobie pogadaliscie o tym co chcecie w łóżku? pewnie ani razu, tylko liczels na to ze moze sie domysli. swoje niezadowolenie nie przekladaj na wszystkich.moze nie jetes wystarczajaca podniecajacy a moze sam nawet nie wiesz jak rozgrzac swoja kobiete. . Dorabiaj sobie dalej oziebla frustratko, ekspertkami od niedomówień jesteście wy, nie potraficie szczerze otwarcie powiedzieć o co wam chodzi myśląc że to facet się domysli co macie w tych zakutych lbach. To właśnie faceci otwarcie mówią o swoich fantazjach pragnieniach którym wy przez swoją ozieblosc nie jesteście w stanie sprostać dając odmowną odpowiedz na jego pragnienia więc facet siłą rzeczy ucieka się do ręki która nigdy nie marudzi że zęby bolą glowa, okres, hemoroidy

Gość gość
hahah, ja ze swoim gadam i obydwoje spełniamy swoje pragnienia, do dave ma problem bo caly czas pisze o kobietach ktore sa ozieble i nie lubia seksu. jak nie czuje sie kochana to po co ma uprawiac z kims takim seks? ja i moj partner swietenie sie usupelniamy w lozku, to cos czego ty i dave nie poznacie nigdy :)

Gość gość
Pisz sobie, pisz na forum, tylko to ci zostało oprócz bujania konika.. :D

Gość gość
Nie zaklinaj rzeczywistości kochana. Opisz tu prawdę a nie fałsz, wszystkie tu jesteście cudownymi żonami kochajacymi się ze swoimi mężami kilka razy dziennie, te kity sprzedawaj swoim koleżankom by ci zazdroscily, jakie masz smutne życie wiesz doskonale a tu usiłujesz podnieść sobie ego by za chwilę założyć temat że odszedł do innej bo znowu mu nie dałaś albo on znowu chce-co mam robić?

Gość gość
co mnie to obchodzi? mam swojego to sie nim zajmuje a nie zdradzaniem innych. to wy panowie tutaj wypisujecie jakie macie problemy z seksem z kobieta, tylko oczywiscie widzicie jej winne a wy jestecie bez skazy. ja i moj partner rozmaweiamy jak cos nam przezszkadza, taka prosta rzecz a wy chyba do tego jeszcze nie dotarliscie.

Gość gość
Już sobie stworzyłeś cały obraz mnie, nie wiedząc o mnie nic więcej niż te kilka literek na ekranie, tą bujną wyobraźnię ukształtowałeś spędzając 24h na dobę zamknięty w czterech ścianach, nigdy nie mając okazji nawet pogadać z kobietą na zywo? :D

Gość gość
Ty też sobie popisz:D tylko tyle możesz, pofantazjowac na forum by inne ci zazdroscily milionera wspaniałego kochanka w waszej rezydencji z basenem:D a w następnym temacie pros o kilka groszy samotna matko bo facet odszedł do lepszej bo nie dał rady wytrzymać przy ozieblej frustratce:D

Gość gość
jedynymi frustratami okazali sie faceci ktorzy maja problemy w lozku, zadna z kobiet tutaj piszacych nie pisala ze jest nie zadowolona z seksu

Gość gość
To nie ja włażę na MĘSKIE fora, by wylać swoje frustracje na mężczyzn, a ty coraz bardziej się ośmieszasz z każdym kolejnym postem pogardliwym dla kobiet na kobiecym forum :D

Gość gość
kurde ale ty to masz fantazje, nie wiesz kim jestem i piszesz teksty o samotnej matce, nie kompromituj sie!!!

Problem zacznie się dopiero wtedy, gdy jeszcze bardziej rozwinie się technologia i pojawią się na rynku urządzenia typu emulator seksu, działający również na podświadomość. Kto wtedy będzie chciał się użerać z jędzą pod jednym dachem? PS: Gość- piszesz jak skrajnie niedopchnięta. PS2: Jaka pleć w Polsce o siebie bardziej dba to widać choćby na basenach, siłowniach, ścieżkach rowerowych. Kto bywa ten wie.

Gość gość
to sobie mieccie maszyny do seksu, my bedziemy wiazac sie z rzczywistym czlowiekiem, wy nie nawiazecie wiezi z maszyna

Gość gość
Czytasz tylko to co chcesz czytać oziebla frustratko. To forum jest zalane waszymi tematami pełnymi jadu i frustracji. Wystarczy że ktoś założy temat ze zdjęciem pięknej kobiety to już plujecie na nią jadem jak po łysej kobyle szukając defektów których nie ma leczac tym własne kompleksy zaniedbane zapuszczone pasztety żyjące tylko osranymi pieluchami i mające potrzeby kochającego was faceta w duupie

Największym wrogiem kobiety jest druga kobieta, więc czarno to widzę. Jak już ktoś wspomniał- ratunkiem są muzułmańskie kraje III świata, tam mogą mieć po kilka żon więc przygarną wszystko co się rusza. Ale na luksusy nie ma co liczyć tam.

Gość gość
co mnie to obchodzi? odbiegasz od tematu, przypisujesz nieznaym ci kobietom cechy innych. a co do atrakcyjnosci innych kobiet ze zdjec, mam swoja :)

gość- ty też mi przypisujesz cechy typu oziębłość, brak empatii czy indolencja łóżkowa, a pewnie jakbyś mnie zobaczyła to kisiel w majtkach :) Trochę konsekwencji. Chyba, że mylę gośc****odpisujcie się!

Gość gość
takie durne tezy to ty sam wymyslasz. widzisz jak tutaj kobiety sie wspieraja? zaden wrog, szczegolnie gdy jedna jest wziazana z druga :) nikt lepiej nie zorzumie kobiety niz druga kobieta

Gość gość
jakbys zobaczyl mojego faceta to wpadlbys w komplesy

komplesy czyli komputerowe lesbijki? Bądź dobra dla swojego mężczyzny, bo licho nie śpi, coraz więcej konkurentek. O ile w ogóle on istnieje ;)

Gość gość
hahha nie imputuj swoich zachowan chlopczyku mojemu mezczyznie, jeszcze dluga droa przed toba zebys dorosl

Gość gość
ja lubie masturbacje chyba nawet bardziej niż seks ale to nie znaczy że moge żyć bez seksu z mężem to tak jakby porównywać co lubię bardziej: maliny czy truskawki - uwielbiam to i to ale maliny jednak bardziej co nie oznacza że moge żyć bez truskawek ;)

Gość gość
Najlepiej niech od razu lecą wszystkie do cudownych arabów muslimów i zasmakuja z nimi cudownego życia. Ich pan będzie jechał przez pustynię na wielbladzie a ona będzie zapylac z buta z tyłu. Jej pan przystanie by się napić i dać pić wielbladowi a ona dalej pójdzie o suchym pysku, tego byłem świadkiem pracując w Egipcie, aż nóż się w kieszeni otwierał na te pogardę dla kobiet tam ale z przykrością stwierdzam że niektórym naszym kobietom przydałaby się taka lekcja życia z egzotycznym przystojniakiem gdzie zwierzę jest lepiej traktowane od kobiety. Cudze chwalicie swojego nie znacie, smutna prawda i nie pisz tu proszę o mojej fantazji bo tobie jej brak, pisze moje posty nie dosłownie do ciebie a do populacji kobiet.

Gość gość
ale chodzi o to ze faceci wola masturbacje od seksu i wykazuja coraz mniejsze zainteresowanie plcia przeciwna, przez to wlasnie ze sami sie zaspakajaja. to ze kazdy lubi mastrubacje to wiadomo, gorzej jak dla kogos to jedyna forma seksu