Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brydda28

Jaką korporacje Taxi wybrać w Warszawie

Polecane posty

Gość Brydda28

Hej, jak w temacie. Przeniosłam się do Warszawy, a moja praca wymaga tego żeby sporo się przemieszczać. Ni mam służbowego auta, za to firma zwraca za rachunki. Więc tu moje pytanie jaka korporacja będzie najlepsza według was?

Gość Anna Walentynowicz
jeden pies mloda damo

Gość Macane
Ja jeżdżę z City taxi zawsze sa na czas i są bezproblemowi, chociaż jeżeli firma c**płaci to wynajmij szofera z Astonem :)

Gość gość
Jestem tylko pasażerem ! Gdy jestem nad morzem korzystam z usług taxi które ma stronę pod adresem http://taxi24.kolobrzeg.pl

Gość gość
wybieraj ogólnopolskie bo oni są więksi, mają dużo pracowników więc obsługa jest rzetelna i konkretna. co więcej np. mają aplikacje telefoniczne czyli inwestują w wygodę klienta który nie musi wisieć na telefonie.. http://itaxi.pl oni są dobrze. małe firmy zapominają o zleceniach mają problemy. a duże konkretne obsłużą jak należy. i jeden numer na każde miejsce w polsce.

Gość gość
To zależy na czym Ci najbardziej zależy. Sama często taksówkami nie jeżdżę, ale jeśli już korzystam to zwykle zależy mi na wygodzie i przede wszystkim punktualności. W tej materii jak do tej pory zawsze sprawdzał się taksówka http://taxi7garwolin.pl/uslugi/ - ostatnio w sam raz np. na transfer na lotnisko.

Gość Patki987
Ja zawsze zamawiam Atu Taxi ! Są na czas, obsługa ok, i co najważniejsze mają dobre ceny za km w stosunku do innych korporacji Taxi, POLECAM !! :)

Gość gość
mnie najbardziej odpowiada opti taxi. Jak mi mąż auto zabierze to z nimi jeżdżę. Zamawiam auto przez aplikację. Zawsze trochę wcześniej żeby kierowca mógł sobie na spokojnie dojechać. Cena jest w porządku większość taksówek znacznie więcej bierze

Gość gość
Również mogę powiedzieć wiele dobrego o Atu taxi, panowie kierowcy świetni i wyrozumiali potrafią wiedzieć kiedy jechać trochę szybciej niż trzeba i umieją wybierać drogi, aby ominąć przeszkody .. ogólnie jestem na tak! Atu najlepsze :D

Gość karo_karo

Ja korzystam z Glob Cab Taxi. Powód? Jest dość tanie i nie czekam nie wiadomo ile na kierowcę. Ostatnio jechałem do pracy autobusem, bo siadło mi auto i cały Wał Miedzeszyński dosłownie stał. Wszystko spoko, gdyby nie to, że byłlem umówiony na spotkanie, a wiadomo jak drogi wyglądają ok godziny 8. Zadzwoniłem pod kilka numerów i kazali mi czekac ok 20 min...w te 20 min dojechałbym tam autobusem..! Jako jedyni podjechali szybko i kierowca znał skrót, więc serio duży plus za to. Od razu widać, kto odwala fuszerkę, a kto faktycznie zna miasto i nie jeździ po to, żeby naciągać ludzi. Duży, duuży plus!

Gość karo_karo

Ja korzystam z Glob Cab Taxi. Powód? Jest dość tanie i nie czekam nie wiadomo ile na kierowcę. Ostatnio jechałem do pracy autobusem, bo siadło mi auto i cały Wał Miedzeszyński dosłownie stał. Wszystko spoko, gdyby nie to, że byłlem umówiony na spotkanie, a wiadomo jak drogi wyglądają ok godziny 8. Zadzwoniłem pod kilka numerów i kazali mi czekac ok 20 min...w te 20 min dojechałbym tam autobusem..! Jako jedyni podjechali szybko i kierowca znał skrót, więc serio duży plus za to. Od razu widać, kto odwala fuszerkę, a kto faktycznie zna miasto i nie jeździ po to, żeby naciągać ludzi. Duży, duuży plus!

Gość Paweł
Dnia 15.03.2019 o 14:07, Gość karo_karo napisał:

Również korzystam z Glob. Szybki telefon i szybka bezpieczna jazda, kiedyś jeździłem w innych korporacjach, taksówkarze nie znali dobrze Warszawy, uważam, że w takim zawodzie powinno się przynajmniej orientować gdzie są dane osiedla. 

Gość Kinga

Znajoma dała mi numer do Glob Taxi, obsługa miła, szybkie zamówienie i bezpieczna jazda. Polecam 🙂